18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AIK – Kalmar FF Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

AIK og Kalmar FF mødes søndag d. 4/06/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Friends Arena.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se AIK – Kalmar FF Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Djurgården på 0-1 i sidste runde, ligger AIK lige nu nr. 15 i Allsvenskan. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Kalmar FF sikrede sig en sejr over IFK Norrköping med 2-1, hvilket placerer dem på en 6. plads.Læs vores optakt til kampen mellem AIK vs Kalmar FF se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Friends Arena
  • Dato: 4/06/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se AIK – Kalmar FF live stream på ViaPlay

AIK – Kalmar FF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er AIK givet 45.05% chance for at vinde kampen med et odds på 2.22, mod Kalmar FF, som kun har 31.25% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.20.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.12 eller 32.05%.

AIK vs Kalmar FF Statistikker og Analyse

AIK tabte deres seneste opgør.Andreas Brännström’s hold spillede mod Djurgården.Kampen endte med et resultat på 0-1.Da de mødte Djurgården, havde AIK 41% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde AIK de følgende statistikker: 2 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Kalmar FF deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Henrik Jensen’s hold overfor IFK Norrköping.Kampen endte med en stilling på 2-1.I deres kamp mod IFK Norrköping havde Kalmar FF følgende boldbesiddelse : 65%.I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

AIK vs Kalmar FF Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan, har værterne fejret én sejr , og har scoret i 5 kampe . Kalmar FF har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 8 kampe.I deres seneste fem kampe på Friends Arena, har AIK nu vundet i alt 5 point.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AIK vs Kalmar FF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AIK og Kalmar FF, har AIK en historik på 5 sejre , mens Kalmar FF har formået at vinde 3 gange . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 1.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor AIK i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Kalmar FF havde et gennemsnit på 0.6 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Kalmar FF med 0-1.Kampen blev spillet søndag d. 7/08/2022, 15:00 på Guldfaageln Arena.

AIK – Kalmar FF Odds på Over/Under

AIK har i gennemsnit scoret 2.1 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe. Imens er der i de kampe, som Kalmar FF har spillet, blevet scoret 2.5 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Andreas Brännström’s trup formået at score 0.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , og Henrik Jensens trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

AIK – Kalmar FF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for AIK, formåede begge hold at score i 40% af kampene , mens Kalmar FF har set det samme ske i halvdelen af deres kampe.AIKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården på 0-1 d. 28/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp.Den seneste gang Kalmar FF missede chancen for at score i en kamp var d. 30/04/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC.Det gennemsnitlige odds på 1.93 fortæller, at der er en sandsynlighed på 51.81% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.77 siger at der er en sandsynlighed på 56.50% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se AIK – Kalmar FF live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem AIK og Kalmar FF?
AIK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.22.

Før kampen, hvordan præsterer AIK i Allsvenskan?
AIK seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Kalmar FF i Allsvenskan?
Kalmar FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » AIK – Kalmar FF Live Stream