18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Albanien – Spanien live stream

Last Updated on

,

Albanien og Spanien mødes mandag d. 24/06/2024, i runde 3 af Internationals EM, med kampstart kl. 21:00 på Merkur Spiel-Arena .

Hvor kan man se Albanien – Spanien Live Stream?

Deres seneste kamp mod Italien endte i skuffelse, da Albanien tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 3. pladsen i EM, mens Spanien rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Kroatien på 3-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Albanien vs Spanien, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Albanien mod Spanien direkte via live stream.

  • Stadion: Merkur Spiel-Arena
  • Dato: 24/06/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Albanien – Spanien live stream på ViaPlay

SE EM-KAMPENE DIREKTE

▶︎

Live

Sådan gør du:

  1. Gå til bet365
  2. Opret en konto
  3. Se alle kampe live
Live stream EM 2024

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Albanien – Spanien Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Albanien en 8.64% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 11.58, mens Spanien har en 79.37% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.26. Dette betyder at Spanien er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.59 med en sandsynlighed på 17.89%.

Albanien mod Spanien – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Albanien et nederlag og fik ingen point.Sylvinho’s hold mødte Italien.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Mod Italien, havde Albanien en boldbesiddelse på 35%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Albanien de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 15 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Spanien deres seneste kamp.Luis de la Fuente’s hold var oppe mod Kroatien.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-0.I deres kamp mod Kroatien havde Spanien følgende boldbesiddelse : 47%.I Spanien’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Luis de la Fuente hold tillod 15 skud imod sig.

Albanien vs Spanien Form

Ud af 1 spillede kampe indtil videre i EM, har hjemmeholdet en præstation på 0 sejre i deres navn , og har scoret i én kamp . Spanien har en statistik på én sejr i deres navn , med scoring i én kamp.Ser man på hjemme- og udeform, har Albanien i deres seneste fem kampe på Merkur Spiel-Arena ikke vundet nogen point.Imens har Spanien ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Albanien vs Spanien Indbyrdes opgør

I deres seneste 2 opgør mod hinanden, har Albanien endnu ikke formået at sikre en eneste sejr , hvorimod Spanien har opnået to sejre . I gennemsnit er 2.5 mål blevet scoret i hver af disse 2 indbyrdes opgør . Albanien har snittet 0.0 mål i hver kamp , og Spanien havde et gennemsnit på 2.5 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-2 til Spanien.Kampen blev spillet lørdag d. 26/03/2022, 20:45 på RCDE Stadium.

Albanien – Spanien Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 1 kampe, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Albaniens EM opgør. Imens er der i de kampe, som Spanien har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Sylvinho’s hold et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp , og Luis de la Fuentes trup har et gennemsnit på 3.00 scorede mål og 0.00 indkasserede mål pr. kamp.

Albanien – Spanien Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i alle Albanien’s seneste 1 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme aldrig skete i nogen af Spanien’s kampeDet gennemsnitlige odds på 2.29 fortæller, at der er en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 1.56 siger at der er en sandsynlighed på 64.10% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Albanien – Spanien live stream?

Kampen Albanien mod Spanien kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Albanien og Spanien?

Spanien er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.26.

Før kampen, hvordan præsterer Albanien i EM?

Albanien seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.


Læs også om: