18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Arsenal og Bournemouth mødes lørdag d. 4/05/2024, i runde 36 af Englands Premier League, med kampstart kl. 12:30 på Emirates Stadium .

Hvor kan man se Arsenal – Bournemouth Live Stream?

Arsenal indtager lige nu 1. pladsen i Premier League tabellen efter en 3-2 sejr over Tottenham i deres seneste kamp , mens Bournemouth rangerer som nr. 10 efter en sejr mod Brighton på 3-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 4/05/2024
  • Kick off: kl. 12:30
  • TV Kanal: Se Arsenal – Bournemouth live stream på ViaPlay

Arsenal – Bournemouth Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Arsenal er favoritter i dette kommende opgør. Arsenal er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.19, så der er 84.03% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Bournemouths gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 12.89, hvilket betyder, at der er 7.76% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 7.49, eller 13.35%.

Arsenal mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Arsenal sejren og vandt tre point. Tottenham var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 3-2. Da de mødte Tottenham, havde Arsenal 39% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Arsenal de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Bournemouth deres seneste kamp. Andoni Iraola’s hold var oppe mod Brighton. Efter 90 minutter, var resultatet 3-0. Statistikker mod Brighton viser at Bournemouth havde 30% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Bournemouth i alt 15 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

Arsenal vs Bournemouth Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 8 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Bournemouth har fejret 6 sejre , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Emirates Stadium, har Arsenal nu vundet i alt 12 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Arsenal vs Bournemouth Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Arsenal opnået 7 sejre , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.6 mål pr. kamp . Arsenal har i gennemsnit scoret 2.6 mål pr. kamp , mens Bournemouth i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Arsenal på 4-0. Kampen blev spillet lørdag d. 30/09/2023, 15:00 på Vitality Stadium.

Arsenal – Bournemouth Odds på Over/Under

Arsenal har formået at score i gennemsnit på 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Bournemouth’s opgør. Ser man på disse opgør, har Mikel Arteta’s hold scoret et gennemsnit på 2.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.60 mål i hver kamp , og Andoni Iraola’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe.

Arsenal – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Arsenal har haft 30% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Bournemouth har set det samme ske i 60% af deres kampe. Arsenals nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-2 d. 14/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 24/02/2024 var den seneste kamp, som Bournemouth endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.83 er der 54.64% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.88, er der 53.19% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Bournemouth live stream?


Kampen Arsenal mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Arsenal og Bournemouth har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.19 for at vinde.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?


Arsenal har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte.