18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Burnley Live Stream

Last Updated on

Arsenal møder Burnley i runde 12 af Premier League lørdag d. 11/11/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Emirates Stadium.

Hvor kan man se Arsenal – Burnley Live Stream?

Efter et nederlag til Newcastle på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Arsenal lige nu på 4. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Burnley indkasserede et nederlag mod Crystal Palace på 0-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 19. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Burnley, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Burnley direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 11/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Arsenal – Burnley live stream på ViaPlay

Arsenal – Burnley Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Arsenal er favoritter i dette kommende opgør. Arsenal er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.17, så der er 85.47% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Burnleys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 15.49, hvilket betyder, at der er 6.46% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 7.28, eller 13.74%.

Arsenal mod Burnley – Statistikker og Analyse

Arsenal tabte deres seneste kamp. Mikel Arteta’s hold mødte Newcastle. Efter 90 minutter var resultatet 0-1. Statistikker mod Newcastle viser at Arsenal havde 60% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Arsenal de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Burnley deres seneste kamp. Vincent Kompany’s hold var oppe mod Crystal Palace. Det endelige resultat for den kamp var 0-2. I deres kamp mod Crystal Palace havde Burnley følgende boldbesiddelse : 67%. I Burnley’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Vincent Kompany hold tillod 4 skud imod sig.

Arsenal vs Burnley Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 6 sejre , med scoring i 9 kampe . Burnley har fejret én sejr , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Arsenal nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Emirates Stadium. Imens har Burnley samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Arsenal vs Burnley Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Arsenal vundet 6 kampe , mens Burnley har formået at vinde én gang . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.1 mål . 1.6 mål pr. kamp er gået til Arsenal , mens Burnley i gennemsnit har scoret 0.5 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 0-0 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet søndag d. 23/01/2022, 15:00 på Emirates Stadium.

Arsenal – Burnley Odds på Over/Under

I Arsenal’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Burnley’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Mikel Arteta’s hold formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Vincent Kompany’s trup har formået at notere 0.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Arsenal – Burnley Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Arsenal’s seneste 10 Premier League kampe , og Burnley har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Arsenal missede en chance for at score i en kamp var d. 4/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Den seneste gang Burnley ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace d. 4/11/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.14, kan vi se at der er 46.73% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.64, kan vi se at der er 60.98% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Burnley live stream?


Kampen Arsenal mod Burnley kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Burnley?


Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.17.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?


Arsenal har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.