Arsenal – Chelsea Live Stream

Arsenal møder Chelsea i runde 34 af Premier League tirsdag d. 2/5/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Emirates Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se Arsenal – Chelsea Live Stream?

Efter et nederlag til Manchester City på 1-4 i deres seneste kamp, ligger Arsenal lige nu på 2. pladsen i Premier League. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea indkasserede et nederlag mod Brentford på 0-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 12.Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Chelsea se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 2/5/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Arsenal – Chelsea live stream på ViaPlay

Arsenal – Chelsea Odds på 1X2

Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.47% med et odds på 4.26.

Arsenal vs Chelsea Statistikker og Analyse

Arsenals seneste så dem indkassere et nederlag.Manchester City var deres seneste modstander.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-4.Mod Manchester City, havde Arsenal 48% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde Arsenal 8 skud i angreb og 14 skud tilladt imod sig.Imens tabte Chelsea deres seneste kamp.Brentford var deres seneste modstander.Det endelige resultat for den kamp var 0-2.I deres kamp mod Brentford havde Chelsea følgende boldbesiddelse : 73%.I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 7 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Arsenal vs Chelsea Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League, har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med scoring i alle kampe . Chelsea har fejret to sejre , efter at have scoret i 4 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Emirates Stadium, har Arsenal nu vundet i alt 13 point.Gæsterne har nu vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Arsenal vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Arsenal og Chelsea, har Arsenal vundet 6 kampe , mens Chelsea har formået at vinde 3 gange . Der har også været én uafgjort. Disse to hold har scoret 4.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 2.3 mål pr. kamp er gået til Arsenal , mens Chelsea i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Arsenal.Kampen blev spillet Sunday d. 6/11/2022, 12:00 på Stamford Bridge.

Arsenal – Chelsea Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Arsenal har spillet, er der blevet scoret 4.2 mål i gennemsnit. Imens er der i de kampe, som Chelsea har spillet, blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Mikel Arteta’s hold et gennemsnit på 2.70 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , mens Frank Lampard’s trup har formået at notere 0.70 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Arsenal – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Arsenal, formåede begge hold at score i 70% af kampene 30%.Den seneste gang Arsenal ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 4/2/2023.Den seneste gang Chelsea missede chancen for at score i en kamp var d. 26/4/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford.Med et gennemsnitligt odds på 1.80 er der en sandsynlighed på 55.56% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.94, er der en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Chelsea live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Chelsea?
Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.56.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?
Arsenal har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Chelsea i Premier League?
Chelsea seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Arsenal – Chelsea Live Stream
18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening