18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Fulham Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 3 af Premier League skal vi se Arsenal byde Fulham velkommen på deres hjemmebane, Emirates Stadium, lørdag d. 26/08/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Arsenal – Fulham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Arsenal nr. 3 i Premier League tabellen efter en sejr over Crystal Palace 1-0 i sidste. På den anden side, Fulham tabte mod Brentford med 0-3, så de ligger lige nu på 13. pladsen.Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Fulham direkte via live stream.

Arsenal – Fulham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Arsenal givet 81.30% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.23.
Fulham har derimod 8.10% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 12.35.
Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 15.46% med et odds på 6.47.

Arsenal mod Fulham – Statistikker og Analyse

Arsenal vandt holdets seneste kamp.Crystal Palace var deres seneste modstander.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 1-0.Mod Crystal Palace, havde Arsenal en boldbesiddelse på 62%.I deres seneste kamp, havde Arsenal 14 skud i angreb og 13 skud tilladt imod sig.Imens tabte Fulham deres sidste kamp.I den kamp, mødte Marco Silva’s hold Brentford.Kampen endte med en stilling på 0-3.I deres kamp mod Brentford, havde Fulham 55% af bolden.Hvis vi ser på skud på mål, havde Fulham i alt 10 skud, mens de tillod 17 skud imod sig.

Arsenal vs Fulham Form

Efter deres første 2 kampe, har værterne fejret to sejre , med scoring i to kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , med scoring i én kamp.I deres seneste fem kampe på Emirates Stadium, har Arsenal nu vundet i alt 3 point.Imens har Fulham samlet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Arsenal vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Arsenal en historik på 8 sejre , mens Fulham endnu ikke har formået at sikre en sejr . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 3.5 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Arsenal har i gennemsnit scoret 2.7 mål pr. kamp , og Fulham har scoret 0.8 pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Arsenal med 3-0.Kampen blev spillet søndag d. 12/03/2023, 16:00 på Craven Cottage.

Arsenal – Fulham Odds på Over/Under

Arsenal har i gennemsnit scoret 2.0 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe. Imens er der i de kampe, som Fulham har spillet, blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Mikel Arteta’s hold et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 0.50 indkasserede mål pr. kamp . Mikel Arteta’s hold har i gennemsnit scoret 0.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.50 mål pr. kamp.

Arsenal – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Arsenal’s seneste 2 Premier League kampe , mens det samme aldrig skete i nogen af Fulham’s kampeDen seneste gang Fulham missede chancen for at score i en kamp var d. 19/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford.Med et gennemsnitligt odds på 1.94 er der en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.78, er der en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Fulham live stream?

Kampen Arsenal mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Fulham?

Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.23.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?

Arsenal har 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Fulham i Premier League?

Fulham seneste 2 kampe er endt med 1 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.