18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Liverpool Live Stream

Last Updated on

I runde 23 af Premier League skal vi se Arsenal byde Liverpool velkommen på deres hjemmebane, Emirates Stadium, søndag d. 4/02/2024, kl. 17:30.

Hvor kan man se Arsenal – Liverpool Live Stream?

Efter en sejr over Nottingham F. på 2-1, ligger Arsenal lige nu på en 3. plads i Premier League tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Liverpool sikrede sig en sejr over Chelsea med 4-1, hvilket placerer dem på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 4/02/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Arsenal – Liverpool live stream på ViaPlay

Arsenal – Liverpool Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Arsenal er favoritter i dette kommende opgør. Arsenal er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.26, så der er 44.25% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Liverpools gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.99, hvilket betyder, at der er 33.44% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.60, eller 27.78%.

Arsenal mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Arsenal vandt holdets seneste kamp. Mikel Arteta’s hold mødte Nottingham F.. Kampen endte med et resultat på 2-1. I deres kamp mod Nottingham F., havde Arsenal den følgende boldbesiddelse: 74%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Arsenal i alt 19 skud, mens de tillod 9 skud imod sig. Imens sikrede Liverpool sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Chelsea var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 4-1. I deres kamp mod Chelsea havde Liverpool følgende boldbesiddelse : 51%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Liverpool i alt 28 skud, mens de tillod 4 skud imod sig.

Arsenal vs Liverpool Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Arsenal vundet i 6 , og har scoret i 8 kampe . Liverpool har fejret 7 sejre , og har scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Arsenal vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Emirates Stadium. Imens har Liverpool samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Arsenal vs Liverpool Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Arsenal og Liverpool , har Arsenal formået at vinde to gange , mens Liverpool har en historik der tæller 6 sejre . Der har også været 2 uafgjorte. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.7 mål pr. kamp , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , og Liverpool har scoret 2.6 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Arsenal kampen med 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 7/01/2024, 17:30 på Emirates Stadium.

Arsenal – Liverpool Odds på Over/Under

I Arsenal’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Liverpool har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Mikel Arteta’s trup formået at score 1.80 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.10 mål pr. kamp , hvorimod Jürgen Klopps hold har scoret 2.40 mål og indkasseret 0.90 pr. kamp.

Arsenal – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Arsenal’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 60%. Arsenals nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham på 0-2 d. 28/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Liverpool endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.54 er der en sandsynlighed på 64.94% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.35, er der en sandsynlighed på 42.55% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Liverpool live stream?


Kampen Arsenal mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Arsenal og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 2.26 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.