18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Luton Live Stream

Last Updated on

Arsenal og Luton mødes onsdag d. 3/04/2024, i runde 31 af Englands Premier League, med kampstart kl. 19:30 på Emirates Stadium .

Hvor kan man se Arsenal – Luton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Arsenal lige nu på en 2. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Manchester City 0-0 i seneste kamp . På den anden side, Luton tabte mod Tottenham med 1-2, så de ligger lige nu på 18. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 3/04/2024
  • Kick off: kl. 19:30
  • TV Kanal: Se Arsenal – Luton live stream på ViaPlay

Arsenal – Luton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.13 fortæller os, at Arsenal har 88.50% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Lutons chance for at vinde 5.96%, med et gennemsnitligt odds på 16.77. Dette viser at Arsenal ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 8.93, er der 11.20% chance for at kampen ender uafgjort.

Arsenal mod Luton – Statistikker og Analyse

Arsenal’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Manchester City var modstanderne for Mikel Arteta’s hold. Kampen endte med et resultat på 0-0. I deres kamp mod Manchester City, havde Arsenal den følgende boldbesiddelse: 28%. Kigger man på skud på mål, havde Arsenal i seneste kamp 6 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Mikel Arteta’ hold 12 skud imod sig. Imens tabte Luton deres seneste kamp. I den kamp, mødte Rob Edwards’s hold Tottenham. Kampen endte med en stilling på 1-2. I deres kamp mod Tottenham, havde Luton 30% af bolden. I deres seneste kamp, blev 7 skud sendt afsted i angrebet, mens 16 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Arsenal vs Luton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret 8 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Luton har én sejr , og har scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Arsenal vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Emirates Stadium. Deres modstander, Luton, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Arsenal vs Luton Indbyrdes opgør

I deres seneste 1 opgør mod hinanden , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , hvorimod Luton indtil videre endnu ikke har formået at vinde mod Arsenal . I hver af disse 1 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 7.0 mål , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 4.0 mål pr. kamp , og Luton har snittet 3.0 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Arsenal med 4-3. Kampen blev spillet tirsdag d. 5/12/2023, 21:15 på Kenilworth Road.

Arsenal – Luton Odds på Over/Under

Arsenal har formået at score i gennemsnit på 4.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Luton har spillet, blevet scoret 4.3 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Mikel Arteta’s hold scoret et gennemsnit på 3.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.60 mål i hver kamp , og Rob Edwards’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.90 mål og indkasseret 2.40 i hver af deres tidligere kampe.

Arsenal – Luton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Arsenal, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene 90%. Arsenals seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 31/03/2024. Den seneste gang Luton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.89 er der 52.91% chance for at begge hold scorer i kampen på onsdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.82, er der 54.95% chance for at ingen af holdene scorer i kampen onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Luton live stream?


Kampen Arsenal mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Luton?


Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.13.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Luton’s form i Premier League op til kampen?


Luton har 1 sejr, 6 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.