18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Manchester United Live Stream

SE FODBOLD*

Arsenal og Manchester United mødes søndag d. 3/09/2023, i runde 4 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Emirates Stadium .

Hvor kan man se Arsenal – Manchester United Live Stream?

Forud for kampen, ligger Arsenal lige nu på en 5. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Fulham 2-2 i seneste kamp. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Manchester United sikrede sig en sejr over Nottingham F. med 3-2, hvilket placerer dem på en 8. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Manchester United direkte via live stream.

Arsenal – Manchester United Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Arsenal givet 56.18% chance for at vinde kampen med et odds på 1.78, mod Manchester United, som kun har 23.75% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.21.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.98 eller 25.13%.

Arsenal mod Manchester United – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Arsenal 1 point fra en uafgjort.Mikel Arteta’s hold spillede mod Fulham.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2.Da de mødte Fulham, havde Arsenal 72% af boldbesiddelsen.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Arsenal de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål.Imens vandt Manchester United deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Erik ten Hag’s hold overfor Nottingham F..Det endelige resultat for den kamp var 3-2.Statistikker mod Nottingham F. viser at Manchester United havde 69% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Manchester United de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Arsenal vs Manchester United Form

Ud af 3 spillede kampe indtil videre i Premier League, har værterne fejret to sejre , med scoring i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , efter at have scoret i to af disse kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Arsenal vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Emirates Stadium.I mellemtiden har Manchester United ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Arsenal vs Manchester United Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har værterne været sejrsrige 5 gange , hvorimod Manchester United har opnået to sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og Manchester United havde et gennemsnit på 1.2 mål pr. kamp.I den seneste kamp tog Manchester United hjem med en sejr på 3-7.

Arsenal – Manchester United Odds på Over/Under

Arsenal har i gennemsnit scoret 2.7 mål i hver af deres seneste 3 Premier League kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Manchester United’s opgør. Ser man på disse opgør, har Mikel Arteta’s trup scoret 1.67 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , og Erik ten Hag’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.33 mål og indkasseret 1.33 i hver af deres tidligere kampe.

Arsenal – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

To tredjedele af Arsenal’s seneste 3 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede . Manchester United’s hold har haft det samme udfald i en tredjedel.Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 19/08/2023 var den seneste kamp, som Manchester United endte uden at score et mål.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.52, kan vi se at der er 65.79% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.40, kan vi se at der er 41.67% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Manchester United live stream?

Kampen Arsenal mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Arsenal og Manchester United har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.78 for at vinde.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?

Arsenal har 2 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.