18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Newcastle Live Stream

Last Updated on

I runde 26 af Premier League skal vi se Arsenal byde Newcastle velkommen på deres hjemmebane, Emirates Stadium, lørdag d. 24/02/2024, kl. 21:00.

Hvor kan man se Arsenal – Newcastle Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 3. plads efter en 5-0 sejr over Burnley . På den anden side, Newcastle spillede uafgjort 2-2 mod Bournemouth i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 8. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 24/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Arsenal – Newcastle live stream på ViaPlay

Arsenal – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Arsenal en 72.99% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.37, mens Newcastle har en 13.33% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 7.50. Dette betyder at Arsenal er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.29 med en sandsynlighed på 18.90%.

Arsenal mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Arsenal vandt deres seneste opgør. Mikel Arteta’s hold spillede mod Burnley. Kampen endte med et resultat på 5-0. Da de mødte Burnley, havde Arsenal 66% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Arsenal 16 skud i angreb og 8 skud tilladt imod sig. Imens fik Newcastle ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort. I den kamp, mødte Eddie Howe’s hold Bournemouth. Efter 90 minutter, var resultatet 2-2. I deres kamp mod Bournemouth, havde Newcastle 63% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Newcastle i alt 17 skud, mens de tillod 12 skud imod sig.

Arsenal vs Newcastle Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med scoring i 8 kampe . Newcastle har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Emirates Stadium, har værterne Arsenal nu vundet i alt 12 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Arsenal vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Arsenal vundet 7 kampe , mens Newcastle har en historik der tæller to sejre . Der har været én kamp, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 1.9 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Newcastle har scoret 0.3 pr. kamp. I den seneste kamp tog Newcastle hjem med en sejr på 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 18:30 på St James’ Park.

Arsenal – Newcastle Odds på Over/Under

Arsenal har formået at score i gennemsnit på 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Newcastle har spillet, blevet scoret 4.5 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Mikel Arteta’s trup formået at score 2.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , mens Eddie Howe’s trup har formået at notere 2.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.40 mål pr. kamp.

Arsenal – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Arsenal har haft 40% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for Newcastle er det samme gældende for 80% af deres kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 28/12/2023 var den seneste kamp, som Arsenal endte uden at score et mål. Den seneste gang Newcastle missede chancen for at score i en kamp var d. 23/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton. Med et gennemsnitligt odds på 1.68 er der en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.08, er der en sandsynlighed på 48.08% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Newcastle live stream?


Kampen Arsenal mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Newcastle?


Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.37.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.