18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Nottingham F. Live Stream

SE FODBOLD*

I runde 1 af Premier League skal vi se Arsenal byde Nottingham F. velkommen på deres hjemmebane, Emirates Stadium, lørdag d. 12/08/2023, kl. 13:30.

Hvor kan man se Arsenal – Nottingham F. Live Stream?

Arsenal – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Arsenal en 84.03% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.19, mens Nottingham F. har en 7.45% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 13.42. Dette betyder at Arsenal er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 7.10 med en sandsynlighed på 14.08%.

Arsenal vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Arsenal og Nottingham F. har i alt spillet 2 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne, har Arsenal opnået én sejr , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde . I gennemsnit er 3.0 mål blevet scoret i hver af disse 2 indbyrdes opgør . Arsenal har i gennemsnit scoret 2.5 mål pr. kamp , mens Nottingham F. i gennemsnit har scoret 0.5 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Nottingham F. med 0-1.Kampen blev spillet lørdag d. 20/05/2023, 18:30 på City Ground, Nottingham.

Det gennemsnitlige odds på 1.97 fortæller, at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.76 siger at der er en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Nottingham F. live stream?

Kampen Arsenal mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Arsenal og Nottingham F.?

Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.19.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?

Arsenal seneste kampe er endt med sejre, nederlag, og uafgjorte.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?

Nottingham F. har sejre, nederlag, og uafgjorte i deres seneste kampe.