18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – West Ham Live Stream

Last Updated on

Arsenal og West Ham mødes torsdag d. 28/12/2023 kl. 21:15, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Emirates Stadium.

Hvor kan man se Arsenal – West Ham Live Stream?

Arsenal fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Liverpool, og de ligger lige nu nr. 1 , hvorimod West Ham lige nu ligger på en 6. plads efter deres nederlag mod Manchester United på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 28/12/2023
  • Kick off: kl. 21:15
  • TV Kanal: Se Arsenal – West Ham live stream på ViaPlay

Arsenal – West Ham Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Arsenal givet 75.19% chance for at vinde kampen med et odds på 1.33, mod West Ham, som kun har 11.60% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 8.62. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 5.36 eller 18.66%.

Arsenal mod West Ham – Statistikker og Analyse

Arsenal spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Liverpool var modstanderne for Mikel Arteta’s hold. Kampen endte med et resultat på 1-1. I deres kamp mod Liverpool, havde Arsenal den følgende boldbesiddelse: 49%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Arsenal i alt 13 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. Imens sikrede West Ham sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte David Moyes’s hold Manchester United. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Da de mødte Manchester United, havde West Ham 34% af boldbesiddelsen. I West Ham’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens David Moyes hold tillod 10 skud imod sig.

Arsenal vs West Ham Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 6 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . På samme tid har West Ham vundet 5 gange , med scoring i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Arsenal nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Emirates Stadium. Imens har West Ham samlet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Arsenal vs West Ham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Arsenal en historik på 7 sejre , hvor West Ham har vundet én kamp . Der har også været 2 uafgjorte. Disse to hold har scoret 3.2 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 2.1 mål pr. kamp , mens West Ham i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog West Ham hjem med en sejr på 1-3. Kampen blev spillet onsdag d. 1/11/2023, 20:30 på London Stadium.

Arsenal – West Ham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Arsenal har spillet, er der blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i West Ham’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Mikel Arteta’s trup scoret 2.00 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , og David Moyes’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe.

Arsenal – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Arsenal har haft halvdelen af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens West Ham har set det samme ske i 60% af deres kampe. Arsenals seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 9/12/2023. West Hams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-5 d. 10/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.86 er der 53.76% chance for at begge hold scorer i kampen på torsdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.85, er der 54.05% chance for at ingen af holdene scorer i kampen torsdag.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – West Ham live stream?


Kampen Arsenal mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Arsenal og West Ham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.33 for at vinde.

Hvordan er Arsenal’s form i Premier League op til kampen?


Arsenal har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.