18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Arsenal møder Wolverhampton i runde 14 af Premier League lørdag d. 2/12/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Emirates Stadium.

Hvor kan man se Arsenal – Wolverhampton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Arsenal nr. 1 i Premier League tabellen efter en sejr over Brentford 1-0 i sidste , hvorimod Wolverhampton har indtaget 12. pladsen efter et nederlag til Fulham på 2-3. Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Arsenal mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Dato: 2/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Arsenal – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Arsenal – Wolverhampton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Arsenal givet 76.92% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.30. Wolverhampton har derimod 10.03% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 9.97. Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 18.35% med et odds på 5.45.

Arsenal mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Arsenal’s seneste kamp så dem tage en sejr. Brentford var modstanderne for Mikel Arteta’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. Mod Brentford, havde Arsenal en boldbesiddelse på 65%. I deres seneste kamp, havde Arsenal 15 skud i angreb og 7 skud tilladt imod sig. Imens tabte Wolverhampton deres seneste kamp. Gary O’Neil’s hold var oppe mod Fulham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-3. I deres kamp mod Fulham, havde Wolverhampton 40% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Wolverhampton de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål.

Arsenal vs Wolverhampton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne fejret 7 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Wolverhampton har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Emirates Stadium, har Arsenal nu vundet i alt 13 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Arsenal vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Arsenal formået at vinde 5 gange , hvor Wolverhampton har vundet 3 kampe , med 2 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.7 mål , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og Wolverhampton har scoret 1.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 5-0 til Arsenal. Kampen blev spillet søndag d. 28/05/2023, 16:30 på Emirates Stadium.

Arsenal – Wolverhampton Odds på Over/Under

I Arsenal’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Wolverhampton’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Mikel Arteta’s hold scoret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp . Mikel Arteta’s hold har i gennemsnit scoret 1.60 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.80 mål pr. kamp.

Arsenal – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Arsenal, formåede begge hold at score i 40% af kampene , mens Wolverhampton har set det samme ske i alle deres kampe. Den sidste gang Arsenal missede en chance for at score i en kamp var d. 4/11/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Wolverhamptons seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 14/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 2.06 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 48.54%.Et gennemsnitligt odds på 1.70 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 58.82%.

FAQ

Hvor kan man se Arsenal – Wolverhampton live stream?


Kampen Arsenal mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Arsenal og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.30 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?


Wolverhampton har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.