18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Arsenal – Wolverhampton Live Stream

SE FODBOLD*

Arsenal og Wolverhampton mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Emirates Stadium .


▶︎

Live

Holde øje – online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Watch game

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Arsenal – Wolverhampton Live Stream?

Efter et nederlag til Nottingham F. på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Arsenal lige nu på 2. pladsen i Premier League. På den anden side, Wolverhampton spillede uafgjort 1-1 mod Everton i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 13. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Arsenal vs Wolverhampton se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Arsenal – Wolverhampton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.37 fortæller os, at Arsenal har 72.99% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Wolverhamptons chance for at vinde 13.19%, med et gennemsnitligt odds på 7.58. Dette viser at Arsenal ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 5.35, er der 18.69% chance for at kampen ender uafgjort.

Arsenal vs Wolverhampton Statistikker og Analyse

Arsenal tabte deres seneste opgør.Nottingham F. var modstanderne for Mikel Arteta’s hold.Kampen endte med et resultat på 0-1.Mod Nottingham F., havde Arsenal en boldbesiddelse på 82%.I deres seneste kamp, havde Arsenal 11 skud i angreb og 6 skud tilladt imod sig.Imens fik Wolverhampton ét point med fra deres seneste kamp, som endte uafgjort.I deres seneste møde, stod Julen Lopetegui’s hold overfor Everton.Efter 90 minutter, var resultatet 1-1.I deres kamp mod Everton havde Wolverhampton følgende boldbesiddelse : 53%.I forhold til skud på mål, havde Wolverhampton i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig.

Arsenal vs Wolverhampton Form

I deres seneste ti Premier League kampe, har værterne fejret 4 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , med scoring i 8 kampe.I deres seneste fem spillede kampe på Emirates Stadium, har værterne Arsenal nu vundet i alt 10 point.I mellemtiden har Wolverhampton vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Arsenal vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør, har Arsenal en historik på 5 sejre , hvorimod Wolverhampton har opnået 3 sejre , med 2 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Arsenal i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Wolverhampton har snittet 1.0 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Arsenal.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 21:45 på Molineux Stadium.

Arsenal – Wolverhampton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Arsenal har spillet, er der blevet scoret 3.9 mål i gennemsnit. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i Wolverhampton’s opgør. I disse kampe, har Mikel Arteta’s hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp , og Julen Lopetegui’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Arsenal – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Arsenal, formåede begge hold at score i 70% af kampene , og Wolverhampton har haft det i 40% af denne sæsons opgør.Den seneste gang Arsenal ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 20/05/2023.Den seneste gang Wolverhampton ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 13/05/2023.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.67, kan vi se at der er 59.88% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.10, kan vi se at der er 47.62% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Se kampen på ViaPlay

Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.37.

Arsenal seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League