18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Brighton Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Aston Villa og Brighton mødes søndag d. 28/05/2023, i runde 38 af Englands Premier League, med kampstart kl. 17:30 på Villa Park .


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Aston Villa – Brighton Live Stream?

Aston Villa spillede uafgjort 1-1 mod Liverpool i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 7 i Premier League tabellen før deres næste kamp. Brighton indtager 6. pladsen efter deres 1-1 uafgjort mod Manchester City.Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Brighton se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 28/05/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Brighton live stream på ViaPlay

Aston Villa – Brighton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Aston Villa givet 49.50% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.02.
Brighton har derimod 30.12% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.32.
Disse odds gør Aston Villa til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.84% med et odds på 3.87.

Aston Villa vs Brighton Statistikker og Analyse

Aston Villa spillede uafgjort i deres seneste kamp.Unai Emery’s hold mødte Liverpool.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.Statistikker mod Liverpool viser at Aston Villa havde 34% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Aston Villa i alt 6 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.Imens spillede Brighton uafgjort i deres sidste kamp.Manchester City var deres seneste modstander.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1.Mod Manchester City, havde Brighton en boldbesiddelse på 38%.I Brighton’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Roberto De Zerbi hold tillod 13 skud imod sig.

Aston Villa vs Brighton Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , med mål scoret i 8 kampe . På samme tid har Brighton vundet 5 gange , efter at have scoret i alle disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Aston Villa nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Villa Park.Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Aston Villa vs Brighton Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 9 gange indtil videre, og i disse møder, har Aston Villa vundet 4 kampe , hvorimod Brighton har opnået én sejr , med 4 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 2.1 mål i de seneste 9 indbyrdes kampe . Aston Villa har snittet 1.3 mål i hver kamp , og Brighton havde et gennemsnit på 0.8 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød.

Aston Villa – Brighton Odds på Over/Under

Aston Villa har i gennemsnit scoret 2.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe. Imens er der i de kampe, som Brighton har spillet, blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.60 mål i hver kamp , og Roberto De Zerbis trup har et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp.

Aston Villa – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Aston Villa’s seneste 10 Premier League kampe , mens det samme er gældende for 70% af Brighton’s kampe.Den sidste gang Aston Villa missede en chance for at score i en kamp var d. 6/05/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Wolverhampton.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham d. 18/02/2023 var den seneste kamp, som Brighton endte uden at score et mål.Med et gennemsnitligt odds på 1.46 er der 68.49% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.56, er der 39.06% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Brighton live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Brighton har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 2.02 for at vinde.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?
Aston Villa har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?
Brighton har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Aston Villa – Brighton Live Stream