18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

I runde 5 af Premier League skal vi se Aston Villa byde Crystal Palace velkommen på deres hjemmebane, Villa Park, lørdag d. 16/09/2023, kl. 16:00.

Hvor kan man se Aston Villa – Crystal Palace Live Stream?

Efter et nederlag til Liverpool på 0-3 i deres seneste kamp, ligger Aston Villa lige nu på 10. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Crystal Palace sikrede sig en sejr over Wolverhampton med 3-2, hvilket placerer dem på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 16/09/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Aston Villa – Crystal Palace Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Aston Villa givet 52.63% chance for at vinde kampen med et odds på 1.90, mod Crystal Palace, som kun har 25.38% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.94. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.67 eller 27.25%.

Aston Villa mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Aston Villas seneste så dem indkassere et nederlag. Liverpool var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 0-3. Mod Liverpool, havde Aston Villa en boldbesiddelse på 36%. I forhold til skud på mål, havde Aston Villa i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Crystal Palace fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Roy Hodgson’s hold Wolverhampton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-2. Da de mødte Wolverhampton, havde Crystal Palace 42% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Crystal Palace i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Aston Villa vs Crystal Palace Form

Ud af 4 spillede kampe indtil videre i Premier League , har værterne to sejre , og har scoret i 3 kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , med mål scoret i 3 kampe. I deres seneste fem kampe på Villa Park, har Aston Villa nu vundet i alt 3 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Aston Villa vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Aston Villa vundet 5 kampe , hvor Crystal Palace har vundet 4 kampe , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.5 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Crystal Palace i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Aston Villa på 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 4/03/2023, 17:00 på Villa Park.

Aston Villa – Crystal Palace Odds på Over/Under

I Aston Villa’s seneste 4 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 4.3 mål pr. kamp , hvorimod Crystal Palace har et gennemsnit på 2.3 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Unai Emery’s hold et gennemsnit på 2.00 scorede mål og 2.25 indkasserede mål pr. kamp , mens Roy Hodgson’s trup har formået at notere 1.25 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Aston Villa – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af kampe spillet af Aston Villa og Crystal Palace. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 3/09/2023 var den seneste kamp, som Aston Villa endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 21/08/2023 var den seneste kamp, som Crystal Palace endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.72, kan vi se at der er 58.14% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.03, kan vi se at der er 49.26% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Crystal Palace live stream?


Kampen Aston Villa mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Crystal Palace har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 1.90 for at vinde.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 2 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 4 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Crystal Palace i Premier League?


Crystal Palace seneste 4 kampe er endt med 2 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.