18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Fulham Live Stream

Last Updated on

Aston Villa og Fulham mødes søndag d. 12/11/2023 kl. 15:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Villa Park.

Hvor kan man se Aston Villa – Fulham Live Stream?

Aston Villa tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Nottingham F., og de ligger nu nr. 5i ligaen , mens Fulham ligger på 15. pladsen efter et nederlag mod Manchester United på 0-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Fulham live stream på ViaPlay

Aston Villa – Fulham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Aston Villa er favoritter i dette kommende opgør. Aston Villa er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.57, så der er 63.69% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Fulhams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.46, hvilket betyder, at der er 18.32% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.21, eller 23.75%.

Aston Villa mod Fulham – Statistikker og Analyse

Aston Villa tabte holdets seneste kamp. Nottingham F. var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 0-2. Da de mødte Nottingham F., havde Aston Villa 73% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Aston Villa i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Unai Emery’ hold 5 skud imod sig. Imens tabte Fulham deres seneste kamp. Marco Silva’s hold var oppe mod Manchester United. Kampen endte med en stilling på 0-1. Da de mødte Manchester United, havde Fulham 45% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Fulham de følgende statistikker: 18 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Aston Villa vs Fulham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Aston Villa formået at sikre 7 sejre , med scoring i 8 kampe . Fulham har fejret to sejre , og har scoret i 5 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Aston Villa nu vundet 15 point i deres seneste fem spillede kampe på Villa Park. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Aston Villa vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Aston Villa en historik på 5 sejre , og gæsterne har været sejrsrige 5 gange . I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Aston Villa har snittet 1.2 mål i hver kamp , og Fulham har scoret 1.4 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Aston Villa med 2-0.

Aston Villa – Fulham Odds på Over/Under

I Aston Villa’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.6 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.5 mål i Fulham’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Unai Emery’s hold et gennemsnit på 2.50 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Marco Silvas hold har scoret 0.80 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Aston Villa – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Aston Villa’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 40% af Fulham’s kampe. Den seneste gang Aston Villa ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 5/11/2023. Fulhams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 4/11/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.71 er der en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.05, er der en sandsynlighed på 48.78% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Fulham live stream?


Kampen Aston Villa mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 1.57 for at vinde.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.