18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Liverpool Live Stream

Last Updated on

Runde 37 i Premier League byder på Aston Villa mod Liverpool, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 13/05/2024 kl. 20:00 på Aston Villas hjemmebane: Villa Park.

Hvor kan man se Aston Villa – Liverpool Live Stream?

Efter et nederlag til Brighton på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Aston Villa lige nu på 4. pladsen i Premier League , mens Liverpool rangerer som nr. 3 efter en sejr mod Tottenham på 4-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 13/05/2024
  • Kick off: kl. 20:00
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Liverpool live stream på ViaPlay

Aston Villa – Liverpool Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Aston Villa er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.11, så der er 24.33% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Liverpools gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.69, hvilket betyder, at der er 59.17% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.49, eller 22.27%.

Aston Villa mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Aston Villas seneste så dem indkassere et nederlag. Brighton var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 0-1. Statistikker mod Brighton viser at Aston Villa havde 48% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Aston Villa i alt 2 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig. Imens vandt Liverpool deres seneste kamp. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Tottenham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 4-2. Statistikker mod Tottenham viser at Liverpool havde 45% af boldbesiddelsen. I Liverpool’s seneste kamp, skød de på mål 25 gange, mens Jürgen Klopp hold tillod 11 skud imod sig.

Aston Villa vs Liverpool Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , med mål scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem kampe på Villa Park, har Aston Villa nu vundet i alt 8 point. Imens har Liverpool samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Aston Villa vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Aston Villa formået at vinde én gang , mens Liverpool har en historik der tæller 8 sejre , med én uafgjort i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.6 mål pr. kamp , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Liverpool i gennemsnit har scoret 2.4 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Aston Villa kampen med 0-3. Kampen blev spillet søndag d. 3/09/2023, 14:00 på Anfield.

Aston Villa – Liverpool Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Aston Villas Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Liverpool’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Unai Emery’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , mens Jürgen Klopp’s trup har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.30 mål pr. kamp.

Aston Villa – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Aston Villa’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 70% af Liverpool’s kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 5/05/2024 var den seneste kamp, som Aston Villa endte uden at score et mål. Den seneste gang Liverpool missede chancen for at score i en kamp var d. 24/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Det gennemsnitlige odds på 1.36 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 73.53%.Et gennemsnitligt odds på 2.89 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 34.60%.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Liverpool live stream?


Kampen Aston Villa mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Aston Villa og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.69 for at vinde.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.