18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aston Villa – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Aston Villa og Newcastle mødes tirsdag d. 30/01/2024, i runde 22 af Englands Premier League, med kampstart kl. 21:15 på Villa Park .

Hvor kan man se Aston Villa – Newcastle Live Stream?

Aston Villa spillede uafgjort 0-0 mod Everton i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 4 i Premier League tabellen før deres næste kamp , hvorimod Newcastle har indtaget 10. pladsen efter et nederlag til Manchester City på 2-3. Læs vores optakt til kampen mellem Aston Villa vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Aston Villa mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Villa Park
  • Dato: 30/01/2024
  • Kick off: kl. 21:15
  • TV Kanal: Se Aston Villa – Newcastle live stream på ViaPlay

Aston Villa – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Aston Villa givet 52.63% chance for at vinde kampen med et odds på 1.90, mod Newcastle, som kun har 27.62% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.62. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.93 eller 25.45%.

Aston Villa mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Aston Villa’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Everton var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0. Statistikker mod Everton viser at Aston Villa havde 69% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Aston Villa i seneste kamp 16 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Unai Emery’ hold 10 skud imod sig. Imens fik Newcastle nul point da de tabte deres seneste kamp. Eddie Howe’s hold spillede mod Manchester City. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3. Statistikker mod Manchester City viser at Newcastle havde 27% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Newcastle i alt 12 skud, mens de tillod 27 skud imod sig.

Aston Villa vs Newcastle Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 6 sejre , og har scoret i 9 kampe . Newcastle har fejret 3 sejre , med scoring i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på Villa Park, har Aston Villa nu vundet i alt 13 point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Aston Villa vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Aston Villa og Newcastle , har Aston Villa opnået 4 sejre , mens Newcastle har en historik der tæller 4 sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Newcastle hjem med en sejr på 1-5. Kampen blev spillet lørdag d. 12/08/2023, 17:30 på St James’ Park.

Aston Villa – Newcastle Odds på Over/Under

Aston Villa har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.5 mål i Newcastle’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Unai Emery’s trup scoret 1.70 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , hvorimod Eddie Howes hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 2.10 pr. kamp.

Aston Villa – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Aston Villa’s seneste 10 Premier League kampe , og Newcastle har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Aston Villas seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 14/01/2024. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.49 fortæller, at der er en sandsynlighed på 67.11% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på tirsdag. Det gennemsnitlige odds på 2.46 siger at der er en sandsynlighed på 40.65% for at begge hold formår at score tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Aston Villa – Newcastle live stream?


Kampen Aston Villa mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Aston Villa og Newcastle?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.90.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.