18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AZ Alkmaar – SC Heerenveen Live Stream

Last Updated on

Fodbold Live Stream

I runde 27 af Eredivisie skal vi se AZ Alkmaar byde SC Heerenveen velkommen på deres hjemmebane, AFAS Stadion, Saturday d. 1/4/2023, kl. 14:30.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se AZ Alkmaar – SC Heerenveen Live Stream?

Forud for kampen, ligger AZ Alkmaar lige nu på en 4. plads i Eredivisie tabellen efter et nederlag mod Twente med resultatet 1-2 i sidste kamp. På den anden side, SC Heerenveen kunne notere en 2-0 sejr mod FC Groningen, og de ligger lige nu på en 9. plads.Læs vores optakt til kampen mellem AZ Alkmaar vs SC Heerenveen se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: AFAS Stadion
  • Dato: 1/4/2023
  • Kick off: kl. 14:30
  • TV Kanal: Se AZ Alkmaar – SC Heerenveen live stream på ViaPlay

AZ Alkmaar – SC Heerenveen Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har AZ Alkmaar en 67.57% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.48, mens SC Heerenveen har en 16.61% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 6.02. Dette betyder at AZ Alkmaar er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.27 med en sandsynlighed på 23.42%.

AZ Alkmaar vs SC Heerenveen Statistikker og Analyse

AZ Alkmaar tabte deres seneste opgør.Pascal Jansen’s hold spillede mod Twente.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Mod Twente, havde AZ Alkmaar 49% af boldbesiddelsen.I deres seneste kamp, havde AZ Alkmaar 12 skud i angreb og 18 skud tilladt imod sig.I deres seneste kamp kom SC Heerenveen fra banen med en sejr.I deres seneste møde, stod Kees van Wonderen’s hold overfor FC Groningen.Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0.I deres kamp mod FC Groningen, havde SC Heerenveen 50% af bolden.I SC Heerenveen’s seneste kamp, skød de på mål 13 gange, mens Kees van Wonderen hold tillod 10 skud imod sig.

AZ Alkmaar vs SC Heerenveen Form

I de seneste 10 kampe i Netherlandss Eredivisie, har AZ Alkmaar formået at sikre 6 sejre , med scoring i alle kampe . På samme tid har SC Heerenveen vundet 3 gange , med scoring i 8 kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har AZ Alkmaar nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på AFAS Stadion.Deres modstander, SC Heerenveen, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

AZ Alkmaar vs SC Heerenveen Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem AZ Alkmaar og SC Heerenveen, har AZ Alkmaar formået at vinde 8 gange , mens SC Heerenveen har en historik der tæller to sejre . Disse to hold har scoret 3.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . AZ Alkmaar har snittet 2.4 mål i hver kamp , og SC Heerenveen har snittet 1.2 pr. kamp.Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til AZ Alkmaar.Kampen blev spillet Saturday d. 14/1/2023, 17:45 på Abe Lenstra Stadion.

AZ Alkmaar – SC Heerenveen Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i AZ Alkmaars Eredivisie opgør, hvorimod SC Heerenveen har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Pascal Jansen’s hold et gennemsnit på 2.40 scorede mål og 1.30 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Kees van Wonderens hold har scoret 1.50 mål og indkasseret 2.10 pr. kamp.

AZ Alkmaar – SC Heerenveen Odds på Begge Hold Scorer

70% af både AZ Alkmaars og SC Heerenveens sidste 10 kampe i Eredivisie er endt med at begge hold i opgøret scorede.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Utrecht d. 4/2/2023 var den seneste kamp, som SC Heerenveen endte uden at score et mål.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.76, kan vi se at der er 56.82% chance for at begge hold scorer i deres kamp på Saturday.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.94, kan vi se at der er 51.55% chance for at begge hold scorer i deres kamp den Saturday.

FAQ

Q: Hvor kan man se AZ Alkmaar – SC Heerenveen live stream?
A: Se kampen på ViaPlay

Q: Hvilket hold mellem AZ Alkmaar og SC Heerenveen har størst chance for at vinde?
A: I denne kamp er AZ Alkmaar favoritter med odds 1.48 for at vinde.

Q: Hvordan er AZ Alkmaar’s form i Eredivisie op til kampen?
A: AZ Alkmaar har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Q: Før kampen, hvordan præsterer SC Heerenveen i Eredivisie?
A: SC Heerenveen seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.