18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Runde 14 i Premier League byder på Bournemouth mod Aston Villa, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 3/12/2023 kl. 15:00 på Bournemouths hjemmebane: Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Aston Villa Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 16. plads efter en 3-1 sejr over Sheffield U. . På den anden side, Aston Villa kunne notere en 2-1 sejr mod Tottenham, og de ligger lige nu på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 3/12/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Aston Villa live stream på ViaPlay

Bournemouth – Aston Villa Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Bournemouth givet 29.15% chance for at vinde kampen med et odds på 3.43, mod Aston Villa, som kun har 50.76% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.97. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.90 eller 25.64%.

Bournemouth mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Bournemouth sejren og vandt tre point. Andoni Iraola’s hold mødte Sheffield U.. Kampen endte med et resultat på 3-1. Da de mødte Sheffield U., havde Bournemouth 55% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Bournemouth 24 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. Imens vandt Aston Villa deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod Unai Emery’s hold overfor Tottenham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-1. I deres kamp mod Tottenham, havde Aston Villa 38% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Aston Villa i alt 15 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Bournemouth vs Aston Villa Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Bournemouth vundet i 3 , med scoring i 7 kampe . Aston Villa har 7 sejre , og har scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium vundet 7 point. I mellemtiden har Aston Villa vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Bournemouth og Aston Villa har i alt spillet 6 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Bournemouth en historik på 4 sejre , og gæsterne har været sejrsrige to gange . I gennemsnit er 2.5 mål blevet scoret i hver af disse 6 indbyrdes opgør . Bournemouth har snittet 1.3 mål i hver kamp , mens Aston Villa i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-3 til Aston Villa. Kampen blev spillet lørdag d. 18/03/2023, 16:00 på Villa Park.

Bournemouth – Aston Villa Odds på Over/Under

Bournemouth har formået at score i gennemsnit på 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.5 mål i Aston Villa’s opgør. I disse kampe, har Andoni Iraola’s hold scoret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp , hvorimod Unai Emerys hold har scoret 2.30 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Bournemouth – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Bournemouth’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens det samme er gældende for 70% af Aston Villa’s kampe. Bournemouths nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton på 0-3 d. 7/10/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Aston Villas seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Nottingham F. d. 5/11/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.46 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 68.49%.Et gennemsnitligt odds på 2.54 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 39.37%.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Aston Villa live stream?


Kampen Bournemouth mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Bournemouth og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 1.97 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.