18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

Bournemouth og Crystal Palace mødes tirsdag d. 2/04/2024, i runde 31 af Englands Premier League, med kampstart kl. 19:45 på Vitality Stadium .

Hvor kan man se Bournemouth – Crystal Palace Live Stream?

Forud for kampen, ligger Bournemouth nr. 13 i Premier League tabellen efter en sejr over Everton 2-1 i sidste . På den anden side, Crystal Palace spillede uafgjort 1-1 mod Nottingham F. i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 14. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 2/04/2024
  • Kick off: kl. 19:45
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Bournemouth – Crystal Palace Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Bournemouth er favoritter i dette kommende opgør. Bournemouth er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.88, så der er 53.19% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Crystal Palaces gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.89, hvilket betyder, at der er 25.71% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.73, eller 26.81%.

Bournemouth mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Bournemouth vandt deres seneste opgør. Andoni Iraola’s hold mødte Everton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Da de mødte Everton, havde Bournemouth 49% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Bournemouth i alt 11 skud, mens de tillod 7 skud imod sig. Imens spillede Crystal Palace uafgjort i deres sidste kamp. Oliver Glasner’s hold var oppe mod Nottingham F.. Kampen endte med en stilling på 1-1. I deres kamp mod Nottingham F., havde Crystal Palace 41% af bolden. I Crystal Palace’s seneste kamp, skød de på mål 10 gange, mens Oliver Glasner hold tillod 12 skud imod sig.

Bournemouth vs Crystal Palace Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Bournemouth vundet i 3 , med mål scoret i 8 kampe . Crystal Palace har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Vitality Stadium, har værterne Bournemouth nu vundet i alt 8 point. Deres modstander, Crystal Palace, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Bournemouth og Crystal Palace , har Bournemouth opnået to sejre , hvor Crystal Palace har vundet 6 kampe , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . Bournemouth har i gennemsnit scoret 1.1 mål pr. kamp , og Crystal Palace har snittet 1.9 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Bournemouth. Kampen blev spillet onsdag d. 6/12/2023, 20:30 på Selhurst Park.

Bournemouth – Crystal Palace Odds på Over/Under

Bournemouth har i gennemsnit scoret 3.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Crystal Palace har et gennemsnit på 3.6 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s trup formået at score 1.50 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp . Andoni Iraola’s hold har i gennemsnit scoret 1.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.10 mål pr. kamp.

Bournemouth – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

70% af Bournemouth’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 80%. Den sidste gang Bournemouth missede en chance for at score i en kamp var d. 24/02/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Crystal Palaces seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 20/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på tirsdag. Det gennemsnitlige odds på 2.16 siger at der er en sandsynlighed på 46.30% for at begge hold formår at score tirsdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Crystal Palace live stream?


Kampen Bournemouth mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Crystal Palace?


Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.88.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.