18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Fulham Live Stream

Last Updated on

Bournemouth og Fulham mødes tirsdag d. 26/12/2023, i runde 19 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Vitality Stadium .

Hvor kan man se Bournemouth – Fulham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Bournemouth nr. 14 i Premier League tabellen efter en sejr over Manchester United 3-0 i sidste . På den anden side, Fulham tabte mod Newcastle med 0-3, så de ligger lige nu på 11. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 26/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Fulham live stream på ViaPlay

Bournemouth – Fulham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.22 fortæller os, at Bournemouth har 45.05% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Fulhams chance for at vinde 32.47%, med et gennemsnitligt odds på 3.08. Dette viser at Bournemouth ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.55, er der 28.17% chance for at kampen ender uafgjort.

Bournemouth mod Fulham – Statistikker og Analyse

Bournemouth’s seneste kamp så dem tage en sejr. Andoni Iraola’s hold spillede mod Manchester United. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0. Mod Manchester United, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 31%. I forhold til skud på mål, havde Bournemouth i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 20 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Fulham banen med et nederlag. I den kamp, mødte Marco Silva’s hold Newcastle. Efter 90 minutter, var resultatet 0-3. Mod Newcastle, havde Fulham en boldbesiddelse på 29%. Ser man på skud på mål, havde Fulham de følgende statistikker: 6 skud i angreb og 28 skud tilladt mod eget mål.

Bournemouth vs Fulham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe . På samme tid har Fulham vundet 4 gange , med mål scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på Vitality Stadium, har Bournemouth nu vundet i alt 7 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt ét point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Bournemouth vs Fulham Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 8 gange indtil videre, og i disse møder , har Bournemouth formået at vinde 4 gange , mens Fulham har en historik der tæller én sejr . Der har også været 3 uafgjorte. Disse to hold har scoret 2.9 mål i gennemsnit i deres seneste 8 indbyrdes kampe . Bournemouth har i gennemsnit scoret 2.0 mål pr. kamp , mens Fulham i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Bournemouth kampen med 2-1. Kampen blev spillet lørdag d. 1/04/2023, 15:00 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Fulham Odds på Over/Under

Bournemouth har i gennemsnit scoret 3.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Fulham’s kampe haft et gennemsnit på 3.8 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp , hvorimod Marco Silvas hold har scoret 2.10 mål og indkasseret 1.70 pr. kamp.

Bournemouth – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af kampe spillet af Bournemouth og Fulham. Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 7/10/2023. Den seneste gang Fulham missede chancen for at score i en kamp var d. 16/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.18, er der en sandsynlighed på 45.87% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Fulham live stream?


Kampen Bournemouth mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Bournemouth og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Bournemouth favoritter med odds 2.22 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.