18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Fulham Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

Bournemouth og Fulham mødes lørdag d. 1/4/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Vitality Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se Bournemouth – Fulham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Bournemouth lige nu på en 19. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Aston Villa med resultatet 0-3 i sidste kamp, mens Fulham ligger på 9. pladsen efter et nederlag mod Arsenal på 0-3 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Fulham se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 1/4/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Fulham live stream på ViaPlay

Bournemouth – Fulham Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.53 fortæller os, at Bournemouth har 39.53% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Fulhams chance for at vinde 35.59%, med et gennemsnitligt odds på 2.81. Dette viser at Bournemouth ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.28, er der 30.49% chance for at kampen ender uafgjort.

Bournemouth vs Fulham Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Bournemouth et nederlag og fik ingen point.Gary O’Neil’s hold mødte Aston Villa.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-3.Mod Aston Villa, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 44%.Kigger man på skud på mål, havde Bournemouth i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Gary O’Neil’ hold 18 skud imod sig.Imens tabte Fulham deres sidste kamp.I deres seneste møde, stod Marco Silva’s hold overfor Arsenal.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-3.Statistikker mod Arsenal viser at Fulham havde 45% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Fulham i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig.

Bournemouth vs Fulham Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har Bournemouth formået at sikre to sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Fulham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 6 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium vundet 5 point.Deres modstander, Fulham, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Fulham Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 7 gange indtil videre, og i disse møder, har Bournemouth en historik på 3 sejre , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.9 mål i gennemsnit i deres seneste 7 indbyrdes kampe , hvor Bournemouth i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Fulham har scoret 0.9 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2.Kampen blev spillet Saturday d. 15/10/2022, 14:00 på Craven Cottage.

Bournemouth – Fulham Odds på Over/Under

I Bournemouth’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål pr. kamp, hvorimod Fulham har et gennemsnit på 1.9 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Gary O’Neil’s hold scoret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp , mens Marco Silva’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.00 mål pr. kamp.

Bournemouth – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 40% af Bournemouth’s seneste 10 Premier League kampe , mens Fulham har set det samme ske i 30% af deres kampe.Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 18/3/2023.Fulhams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 12/3/2023.Det gennemsnitlige odds på 1.75 fortæller, at der er en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på Saturday. Det gennemsnitlige odds på 1.98 siger at der er en sandsynlighed på 50.51% for at begge hold formår at score Saturday.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Fulham live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Fulham?
Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.53.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?
Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Bournemouth – Fulham Live Stream