18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Liverpool Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Premier League skal vi se Bournemouth byde Liverpool velkommen på deres hjemmebane, Vitality Stadium, søndag d. 21/01/2024, kl. 17:30.

Hvor kan man se Bournemouth – Liverpool Live Stream?

Deres seneste kamp mod Tottenham endte i skuffelse, da Bournemouth tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 12. pladsen i Premier League . Liverpool formåede at få skovlen under Newcastle, da de besejrede dem med 4-2 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 1. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 21/01/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Liverpool live stream på ViaPlay

Bournemouth – Liverpool Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Bournemouth en 23.15% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.32, mens Liverpool har en 58.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.70. Dette betyder at Liverpool er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.23 med en sandsynlighed på 23.64%.

Bournemouth mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Bournemouth tabte deres seneste kamp. Andoni Iraola’s hold spillede mod Tottenham. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. Mod Tottenham, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 49%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Bournemouth i alt 24 skud, mens de tillod 12 skud imod sig. Imens vandt Liverpool deres seneste kamp. Newcastle var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 4-2. Mod Newcastle, havde Liverpool en boldbesiddelse på 63%. I forhold til skud på mål, havde Liverpool i alt 38 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 5 skud imod sig.

Bournemouth vs Liverpool Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , mens de har scoret i alle disse kampe . På samme tid har Liverpool vundet 6 gange , og har scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium. I mellemtiden har Liverpool vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens Liverpool har en historik der tæller 8 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Bournemouth har snittet 0.5 mål i hver kamp , og Liverpool har snittet 3.3 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Liverpool på 1-2. Kampen blev spillet onsdag d. 1/11/2023, 20:45 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Bournemouth har spillet, er der blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.9 mål i Liverpool’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Andoni Iraola’s hold formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Jürgen Klopps hold har scoret 2.00 mål og indkasseret 0.90 pr. kamp.

Bournemouth – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af 10 kampe, som Bournemouth og Liverpool har spillet indtil nu. Den sidste gang Bournemouth missede en chance for at score i en kamp var d. 7/10/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Den seneste gang Liverpool ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.47 er der en sandsynlighed på 68.03% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.51, er der en sandsynlighed på 39.84% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Liverpool live stream?


Kampen Bournemouth mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Liverpool?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.70.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.