18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Bournemouth møder Manchester City i runde 26 af Premier League lørdag d. 24/02/2024, kl. 18:30 på deres hjemmebane Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Manchester City Live Stream?

I sidste uge spillede Bournemouth uafgjort 2-2 mod Newcastle, og de ligger lige nu på 13. pladsen i Premier League tabellen . På den anden side, Manchester City kunne notere en 1-0 sejr mod Brentford, og de ligger lige nu på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 24/02/2024
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Manchester City live stream på ViaPlay

Bournemouth – Manchester City Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Bournemouth givet 14.86% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.73. Manchester City har derimod 70.42% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.42. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 20.12% med et odds på 4.97.

Bournemouth mod Manchester City – Statistikker og Analyse

Bournemouth’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Newcastle var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Statistikker mod Newcastle viser at Bournemouth havde 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Bournemouth i alt 12 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 17 skud imod sig. Imens vandt Manchester City deres seneste kamp. Pep Guardiola’s hold var oppe mod Brentford. Det endelige resultat for den kamp var 1-0. Da de mødte Brentford, havde Manchester City 70% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Manchester City i alt 24 skud, mens de tillod 6 skud imod sig.

Bournemouth vs Manchester City Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Bournemouth vundet i 4 , og har scoret i 9 kampe . Manchester City har 8 sejre , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium vundet 8 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Bournemouth vs Manchester City Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Bournemouth og Manchester City , har Bournemouth indtil videre ikke vundet mod Manchester City , hvorimod Manchester City har opnået lutter sejre . Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.7 mål pr. kamp . Bournemouth har snittet 0.6 mål i hver kamp , og Manchester City har snittet 3.1 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Manchester City på 1-6. Kampen blev spillet lørdag d. 4/11/2023, 16:00 på Etihad Stadium.

Bournemouth – Manchester City Odds på Over/Under

I Bournemouth’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp . På den anden side, har Manchester City’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s hold scoret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp , og Pep Guardiola’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe.

Bournemouth – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Bournemouth’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Manchester City har set det samme ske i 70% af deres kampe. Bournemouths seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 21/01/2024. Manchester Citys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-1 d. 6/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.63 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.35% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.15 siger at der er en sandsynlighed på 46.51% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Manchester City live stream?


Kampen Bournemouth mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Manchester City?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.42.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?


Manchester City seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.