18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Manchester United Live Stream

Last Updated on

Runde 33 i Premier League byder på Bournemouth mod Manchester United, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 13/04/2024 kl. 17:30 på Bournemouths hjemmebane: Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Manchester United Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Luton på 1-2 i sidste runde, ligger Bournemouth lige nu nr. 12 i Premier League , mens Manchester United rangerer som nr. 6 efter at have spillet uafgjort mod Liverpool 2-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Manchester United live stream på ViaPlay

Bournemouth – Manchester United Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Bournemouth en 42.02% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.38, mens Manchester United har en 37.59% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.66. Dette betyder at Bournemouth er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.83 med en sandsynlighed på 26.11%.

Bournemouth mod Manchester United – Statistikker og Analyse

Bournemouths seneste så dem indkassere et nederlag. Andoni Iraola’s hold stod overfor Luton i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Statistikker mod Luton viser at Bournemouth havde 44% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Bournemouth i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 19 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Manchester United et uafgjort resultat. I den kamp, mødte Erik ten Hag’s hold Liverpool. Det endelige resultat for den kamp var 2-2. Da de mødte Liverpool, havde Manchester United 38% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Manchester United i alt 9 skud, mens de tillod 28 skud imod sig.

Bournemouth vs Manchester United Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , og har scoret i 9 kampe . Manchester United har fejret 5 sejre , med scoring i alle kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Vitality Stadium, har værterne Bournemouth nu vundet i alt 10 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Bournemouth vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Bournemouth og Manchester United , har værterne været sejrsrige to gange , mens Manchester United har en historik der tæller 7 sejre . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . 0.9 mål pr. kamp er gået til Bournemouth , mens Manchester United i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til Bournemouth. Kampen blev spillet lørdag d. 9/12/2023, 16:00 på Old Trafford.

Bournemouth – Manchester United Odds på Over/Under

I Bournemouth’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.8 mål i Manchester United’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , og Erik ten Hag’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

Bournemouth – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Bournemouth, formåede begge hold at score i 70% af kampene , og Manchester United har haft det i 80% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Bournemouth missede en chance for at score i en kamp var d. 24/02/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Manchester Uniteds nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham på 0-2 d. 23/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.37, kan vi se at der er 72.99% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.89, kan vi se at der er 34.60% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Manchester United live stream?


Kampen Bournemouth mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Manchester United?


Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.38.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.