18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Manchester United Live Stream

Last Updated on

, ,
Fodbold Live Stream

Bournemouth og Manchester United mødes lørdag d. 20/05/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Vitality Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Bournemouth – Manchester United Live Stream?

Bournemouth tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Crystal Palace, og de ligger nu nr. 14i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Manchester United sikrede sig en sejr over Wolverhampton med 2-0, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Manchester United se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 20/05/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Manchester United live stream på ViaPlay

Bournemouth – Manchester United Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Bournemouth givet 16.95% chance for at vinde kampen med et odds på 5.90, mod Manchester United, som kun har 67.11% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.49.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.67 eller 21.41%.

Bournemouth vs Manchester United Statistikker og Analyse

Bournemouth tabte holdets seneste kamp. Crystal Palace var modstanderne for Gary O’Neil’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2. Mod Crystal Palace, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 40%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Bournemouth i alt 5 skud, mens de tillod 17 skud imod sig. Imens vandt Manchester United deres sidste kamp. Erik ten Hag’s hold spillede mod Wolverhampton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Mod Wolverhampton, havde Manchester United en boldbesiddelse på 48%. Ser man på skud på mål, havde Manchester United de følgende statistikker: 26 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Bournemouth vs Manchester United Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Bournemouth formået at sikre 5 sejre , med mål scoret i 6 kampe . Manchester United har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Bournemouth i deres seneste fem kampe på Vitality Stadium vundet 6 point. Imens har Manchester United samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Bournemouth vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige to gange , og gæsterne har været sejrsrige 7 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.1 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Bournemouth har i gennemsnit scoret 0.9 mål pr. kamp , og Manchester United har scoret 2.2 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Bournemouth kampen med 0-3. Kampen blev spillet tirsdag d. 3/01/2023, 22:00 på Old Trafford.

Bournemouth – Manchester United Odds på Over/Under

Bournemouth har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Manchester United har et gennemsnit på 1.6 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Gary O’Neil’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe , mens Erik ten Hag’s trup har formået at notere 1.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.60 mål pr. kamp.

Bournemouth – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

40% af Bournemouth’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 10% af Manchester United’s kampe. Bournemouths nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace på 0-2 d. 13/05/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Manchester Uniteds seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 7/05/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.65 er der en sandsynlighed på 60.61% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.13, er der en sandsynlighed på 46.95% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Manchester United live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Manchester United?
Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.49.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?
Bournemouth seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 5 nederlag, og 0 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Bournemouth – Manchester United Live Stream