18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Runde 12 i Premier League byder på Bournemouth mod Newcastle, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 11/11/2023 kl. 18:30 på Bournemouths hjemmebane: Vitality Stadium.

Hvor kan man se Bournemouth – Newcastle Live Stream?

Forud for kampen, ligger Bournemouth lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Manchester City med resultatet 1-6 i sidste kamp . Newcastle formåede at få skovlen under Arsenal, da de besejrede dem med 1-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 6. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 11/11/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Newcastle live stream på ViaPlay

Bournemouth – Newcastle Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Bournemouth givet 21.05% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.75. Newcastle har derimod 60.24% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.66. Disse odds gør Newcastle til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 24.63% med et odds på 4.06.

Bournemouth mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Bournemouths seneste så dem indkassere et nederlag. Andoni Iraola’s hold stod overfor Manchester City i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-6. Statistikker mod Manchester City viser at Bournemouth havde 32% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Bournemouth 5 skud i angreb og 21 skud tilladt imod sig. Imens vandt Newcastle deres sidste kamp. I den kamp, mødte Eddie Howe’s hold Arsenal. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-0. Statistikker mod Arsenal viser at Newcastle havde 40% af boldbesiddelsen. I Newcastle’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Eddie Howe hold tillod 14 skud imod sig.

Bournemouth vs Newcastle Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Bournemouth vundet i bare én , efter at have scoret i 6 af disse kampe . På samme tid har Newcastle vundet 5 gange , med scoring i 9 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Bournemouth nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Vitality Stadium. Deres modstander, Newcastle, har vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Newcastle Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Bournemouth opnået to sejre , mens Newcastle har formået at vinde 4 gange . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål . 1.3 mål pr. kamp er gået til Bournemouth , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 11/02/2023, 18:30 på Vitality Stadium.

Bournemouth – Newcastle Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i Bournemouths Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.2 mål i Newcastle’s opgør. Ser man på disse opgør, har Andoni Iraola’s hold scoret et gennemsnit på 0.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.60 mål i hver kamp , og Eddie Howe’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.20 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Bournemouth – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Bournemouth, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens Newcastle har set det samme ske i 40% af deres kampe. Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 7/10/2023. Den seneste gang Newcastle ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 19/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller, at der er en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.18 siger at der er en sandsynlighed på 45.87% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Newcastle live stream?


Kampen Bournemouth mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Newcastle?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.66.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.