18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

I runde 23 af Premier League skal vi se Bournemouth byde Nottingham F. velkommen på deres hjemmebane, Vitality Stadium, søndag d. 4/02/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Bournemouth – Nottingham F. Live Stream?

Efter et nederlag til Liverpool på 0-4 i deres seneste kamp, ligger Bournemouth lige nu på 13. pladsen i Premier League , hvorimod Nottingham F. har indtaget 16. pladsen efter et nederlag til Arsenal på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 4/02/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Nottingham F. live stream på ViaPlay

Bournemouth – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Bournemouth en 58.82% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.70, mens Nottingham F. har en 22.03% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.54. Dette betyder at Bournemouth er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.05 med en sandsynlighed på 24.69%.

Bournemouth mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Bournemouth tabte deres seneste kamp. Andoni Iraola’s hold mødte Liverpool. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-4. Mod Liverpool, havde Bournemouth en boldbesiddelse på 39%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Bournemouth i alt 11 skud, mens de tillod 14 skud imod sig. Imens tabte Nottingham F. deres seneste kamp. I den kamp, mødte Nuno Espirito Santo’s hold Arsenal. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. Da de mødte Arsenal, havde Nottingham F. 26% af boldbesiddelsen. I Nottingham F.’s seneste kamp, skød de på mål 9 gange, mens Nuno Espirito Santo hold tillod 19 skud imod sig.

Bournemouth vs Nottingham F. Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Bournemouth vundet i 6 , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Nottingham F. har fejret to sejre , med mål scoret i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Bournemouth nu vundet 10 point i deres seneste fem spillede kampe på Vitality Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Bournemouth vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Bournemouth og Nottingham F. , har Bournemouth en historik på 6 sejre , hvor Nottingham F. har vundet to kampe , med 2 uafgjorte i alt. I gennemsnit er 2.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Bournemouth i gennemsnit har scoret 1.8 mål pr. kamp , og Nottingham F. har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-2 til Bournemouth. Kampen blev spillet lørdag d. 23/12/2023, 16:00 på City Ground, Nottingham.

Bournemouth – Nottingham F. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Bournemouth har spillet, er der blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit . På den anden side, har Nottingham F.’s kampe haft et gennemsnit på 3.5 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Andoni Iraola’s trup formået at score 2.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.80 mål pr. kamp , mens Nuno Espirito Santo’s trup har formået at notere 1.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.20 mål pr. kamp.

Bournemouth – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Bournemouth’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Nottingham F. har set det samme ske i 70% af deres kampe. Bournemouths nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool på 0-4 d. 21/01/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 15/12/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.63 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 61.35%.Et gennemsnitligt odds på 2.15 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.51%.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Nottingham F. live stream?


Kampen Bournemouth mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Bournemouth og Nottingham F. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Bournemouth favoritter med odds 1.70 for at vinde.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.