18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bournemouth – Tottenham Live Stream

Last Updated on

I runde 3 af Premier League skal vi se Bournemouth byde Tottenham velkommen på deres hjemmebane, Vitality Stadium, lørdag d. 26/08/2023, kl. 13:30.

Hvor kan man se Bournemouth – Tottenham Live Stream?

Efter et nederlag til Liverpool på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Bournemouth lige nu på 14. pladsen i Premier League . På den anden side, Tottenham kunne notere en 2-0 sejr mod Manchester United, og de ligger lige nu på en 6. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Bournemouth vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Bournemouth mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Vitality Stadium
  • Dato: 26/08/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se Bournemouth – Tottenham live stream på ViaPlay

Bournemouth – Tottenham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Bournemouth givet 27.62% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.62. Tottenham har derimod 51.81% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.93. Disse odds gør Tottenham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.97% med et odds på 3.85.

Bournemouth mod Tottenham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Bournemouth et nederlag og fik ingen point. Liverpool var modstanderne for Andoni Iraola’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. Mod Liverpool, havde Bournemouth 35% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Bournemouth i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Andoni Iraola’ hold 26 skud imod sig. Imens vandt Tottenham deres sidste kamp. I den kamp, mødte Ange Postecoglou’s hold Manchester United. Kampen endte med en stilling på 2-0. I deres kamp mod Manchester United, havde Tottenham 57% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Tottenham de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 20 skud tilladt mod eget mål.

Bournemouth vs Tottenham Form

Efter 2 kampe i Premier League , har værterne fejret 0 sejre , med mål scoret i to kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , mens de har scoret i to af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Vitality Stadium, har værterne Bournemouth nu vundet i alt ét point. Deres modstander, Tottenham, har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Bournemouth vs Tottenham Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Bournemouth opnået to sejre , hvorimod Tottenham har opnået 6 sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.1 mål . Bournemouth har snittet 0.9 mål i hver kamp , og Tottenham havde et gennemsnit på 2.2 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Bournemouth hjem med en sejr på 3-2. Kampen blev spillet lørdag d. 15/04/2023, 16:15 på Tottenham Hotspur Stadium.

Bournemouth – Tottenham Odds på Over/Under

Bournemouth har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe , hvorimod Tottenham har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Andoni Iraola’s hold scoret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp , og Ange Postecoglou’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Bournemouth – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 2 Premier League kampe for Bournemouth, formåede begge hold at score i alle kampene , mens det samme er gældende for halvdelen af Tottenham’s kampe. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der 65.79% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.39, er der 41.84% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Bournemouth – Tottenham live stream?


Kampen Bournemouth mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Bournemouth og Tottenham?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.93.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 0 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 2 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 2 kampe er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.