18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Brentford møder Arsenal i runde 13 af Premier League lørdag d. 25/11/2023, kl. 18:30 på deres hjemmebane Gtech Community Stadium.

Hvor kan man se Brentford – Arsenal Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brentford lige nu på en 11. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Liverpool med resultatet 0-3 i sidste kamp , hvorimod Arsenal lige nu ligger på en 3. plads efter deres nederlag mod Burnley på 3-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 25/11/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Brentford – Arsenal live stream på ViaPlay

Brentford – Arsenal Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Brentford givet 21.79% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.59. Arsenal har derimod 56.82% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.76. Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 26.53% med et odds på 3.77.

Brentford mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Brentford tabte deres seneste opgør. Thomas Frank’s hold mødte Liverpool. Efter 90 minutter var resultatet 0-3. Statistikker mod Liverpool viser at Brentford havde 41% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Brentford i alt 16 skud, mens de tillod 17 skud imod sig. Imens sikrede Arsenal sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Burnley var deres seneste modstander. Det endelige resultat for den kamp var 3-1. Mod Burnley, havde Arsenal en boldbesiddelse på 64%. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Brentford vs Arsenal Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 3 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . På samme tid har Arsenal vundet 6 gange , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brentford i deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium vundet 8 point. Imens har Arsenal samlet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brentford vs Arsenal Indbyrdes opgør

Brentford og Arsenal har i alt spillet 4 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Brentford opnået én sejr , og gæsterne har været sejrsrige to gange . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er 2.5 mål blevet scoret i hver af disse 4 indbyrdes opgør . Brentford har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Arsenal har snittet 1.5 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til Arsenal. Kampen blev spillet onsdag d. 27/09/2023, 19:45 på Gtech Community Stadium.

Brentford – Arsenal Odds på Over/Under

I Brentford’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 3.2 mål. Ser man på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s hold et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.50 indkasserede mål pr. kamp , og Mikel Artetas trup har et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 0.90 indkasserede mål pr. kamp.

Brentford – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

60% af Brentford’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Arsenal har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 12/11/2023. Den seneste gang Arsenal missede chancen for at score i en kamp var d. 4/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Det gennemsnitlige odds på 1.79 fortæller, at der er en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.95 siger at der er en sandsynlighed på 51.28% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Arsenal live stream?


Kampen Brentford mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brentford og Arsenal har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Arsenal favoritter med odds 1.76 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte.