18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Brentford og Bournemouth mødes lørdag d. 2/09/2023 kl. 16:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Gtech Community Stadium.

Hvor kan man se Brentford – Bournemouth Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brentford lige nu på en 9. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Crystal Palace 1-1 i seneste kamp , hvorimod Bournemouth har indtaget 16. pladsen efter et nederlag til Tottenham på 0-2. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 2/09/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Brentford – Bournemouth live stream på ViaPlay

Brentford – Bournemouth Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller os, at Brentford har 58.48% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Bournemouths chance for at vinde 21.83%, med et gennemsnitligt odds på 4.58. Dette viser at Brentford ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.00, er der 25.00% chance for at kampen ender uafgjort.

Brentford mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

Brentford’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Thomas Frank’s hold mødte Crystal Palace. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Statistikker mod Crystal Palace viser at Brentford havde 60% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brentford i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig. Imens tabte Bournemouth deres seneste kamp. I den kamp, mødte Andoni Iraola’s hold Tottenham. Kampen endte med en stilling på 0-2. Da de mødte Tottenham, havde Bournemouth 45% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Bournemouth de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 17 skud tilladt mod eget mål.

Brentford vs Bournemouth Form

Efter 3 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , mens de har scoret i alle disse kampe . Bournemouth har 0 sejre , mens de har scoret i to af dem. I deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium, har Brentford nu vundet i alt 2 point. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Brentford vs Bournemouth Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Brentford og Bournemouth , har værterne været sejrsrige 4 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange , og der er 4 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 1.8 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Brentford i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , mens Bournemouth i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Brentford kampen med 2-0. Kampen blev spillet lørdag d. 14/01/2023, 19:30 på Gtech Community Stadium.

Brentford – Bournemouth Odds på Over/Under

I Brentford’s seneste 3 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp , hvorimod Bournemouth har et gennemsnit på 2.7 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Thomas Frank’s hold formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Andoni Iraolas hold har scoret 0.67 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp.

Brentford – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i to tredjedele af kampe både for værterne, Brentford, og gæsterne, Bournemouth. Den seneste gang Bournemouth ikke formåede at score i ligaen var i et 0-2 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 26/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.69 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.17% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.07 siger at der er en sandsynlighed på 48.31% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Bournemouth live stream?


Kampen Brentford mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brentford og Bournemouth?


Brentford er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.71.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 1 sejr, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Bournemouth i Premier League?


Bournemouth seneste 3 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.