18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Brighton Live Stream

Last Updated on

Brentford og Brighton mødes onsdag d. 3/04/2024 kl. 19:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Gtech Community Stadium.

Hvor kan man se Brentford – Brighton Live Stream?

I sidste uge spillede Brentford uafgjort 1-1 mod Manchester United, og de ligger lige nu på 15. pladsen i Premier League tabellen . Brighton tabte deres seneste kamp mod Liverpool med 1-2, og de ligger lige nu nr. 9 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Brighton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Brighton direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 3/04/2024
  • Kick off: kl. 19:30
  • TV Kanal: Se Brentford – Brighton live stream på ViaPlay

Brentford – Brighton Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brentford en 39.68% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.52, mens Brighton har en 39.22% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.55. Dette betyder at Brentford er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.74 med en sandsynlighed på 26.74%.

Brentford mod Brighton – Statistikker og Analyse

Brentford spillede uafgjort i deres seneste kamp. Thomas Frank’s hold spillede mod Manchester United. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Mod Manchester United, havde Brentford en boldbesiddelse på 47%. I deres seneste kamp, havde Brentford 31 skud i angreb og 11 skud tilladt imod sig. Imens tabte Brighton deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold var oppe mod Liverpool. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Da de mødte Liverpool, havde Brighton 45% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Brighton i alt 9 skud, mens de tillod 30 skud imod sig.

Brentford vs Brighton Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret én sejr , mens de har scoret i 9 af dem . Brighton har fejret 3 sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brentford vundet 5 point i deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 3 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Brentford vs Brighton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Brentford opnået 3 sejre , mens Brighton har en historik der tæller 4 sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.6 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Brentford i gennemsnit har scoret 1.2 mål pr. kamp , mens Brighton i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Brighton på 1-2. Kampen blev spillet onsdag d. 6/12/2023, 20:30 på The American Express Community Stadium.

Brentford – Brighton Odds på Over/Under

Brentford har i gennemsnit scoret 3.5 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Brighton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Thomas Frank’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.20 mål i hver kamp , og Roberto De Zerbi’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe.

Brentford – Brighton Odds på Begge Hold Scorer

80% af Brentford’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 40%. Den sidste gang Brentford missede en chance for at score i en kamp var d. 20/02/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City. Brightons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-3 d. 2/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.45 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på onsdag er 68.97%.Et gennemsnitligt odds på 2.59 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den onsdag er 38.61%.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Brighton live stream?


Kampen Brentford mod Brighton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brentford og Brighton?


Brentford er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.52.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.