18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Fulham Live Stream

Last Updated on

Brentford og Fulham mødes lørdag d. 4/05/2024, i runde 36 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Gtech Community Stadium .

Hvor kan man se Brentford – Fulham Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brentford lige nu på en 16. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Everton med resultatet 0-1 i sidste kamp , mens Fulham rangerer som nr. 13 efter at have spillet uafgjort mod Crystal Palace 1-1 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 4/05/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brentford – Fulham live stream på ViaPlay

Brentford – Fulham Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brentford er favoritter i dette kommende opgør. Brentford er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.09, så der er 47.85% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Fulhams gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.22, hvilket betyder, at der er 31.06% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.73, eller 26.81%.

Brentford mod Fulham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Brentford et nederlag og fik ingen point. Thomas Frank’s hold mødte Everton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-1. Statistikker mod Everton viser at Brentford havde 52% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brentford i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 18 skud imod sig. I deres seneste kamp fik Fulham et uafgjort resultat. Marco Silva’s hold spillede mod Crystal Palace. Efter 90 minutter, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Crystal Palace, havde Fulham 54% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Fulham de følgende statistikker: 9 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål.

Brentford vs Fulham Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Brentford vundet i to , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Fulham har 4 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium, har Brentford nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brentford vs Fulham Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Brentford og Fulham , har Brentford formået at vinde 6 gange , mens Fulham har formået at vinde to gange . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål , hvor Brentford i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , og Fulham har scoret 1.0 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til Brentford. Kampen blev spillet lørdag d. 19/08/2023, 15:00 på Craven Cottage.

Brentford – Fulham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Brentford har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Fulham’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s trup scoret 1.70 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp . Thomas Frank’s hold har i gennemsnit scoret 1.70 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.40 mål pr. kamp.

Brentford – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Brentford, formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens det samme er gældende for 60% af Fulham’s kampe. Den seneste gang Brentford ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 27/04/2024. Fulhams seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle d. 6/04/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der 65.79% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.39, er der 41.84% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Fulham live stream?


Kampen Brentford mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brentford og Fulham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brentford favoritter med odds 2.09 for at vinde.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.