18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Manchester City Live Stream

Last Updated on

Runde 23 i Premier League byder på Brentford mod Manchester City, som mødes på mandag. Kampen spilles d. 5/02/2024 kl. 21:00 på Brentfords hjemmebane: Gtech Community Stadium.

Hvor kan man se Brentford – Manchester City Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Tottenham på 2-3 i sidste runde, ligger Brentford lige nu nr. 15 i Premier League . Manchester City formåede at få skovlen under Burnley, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 5/02/2024
  • Kick off: kl. 21:00
  • TV Kanal: Se Brentford – Manchester City live stream på ViaPlay

Brentford – Manchester City Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Manchester City er favoritter i dette kommende opgør. Brentford er blevet givet et gennemsnitligt odds på 7.18, så der er 13.93% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Citys gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.40, hvilket betyder, at der er 71.43% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.94, eller 20.24%.

Brentford mod Manchester City – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Brentford et nederlag og fik ingen point. Thomas Frank’s hold spillede mod Tottenham. Kampen endte med et resultat på 2-3. Mod Tottenham, havde Brentford 32% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Brentford i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Thomas Frank’ hold 19 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Manchester City fra banen med en sejr. Burnley var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Da de mødte Burnley, havde Manchester City 74% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 14 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Brentford vs Manchester City Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne to sejre , med scoring i 7 kampe . Manchester City har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Gtech Community Stadium, har værterne Brentford nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Manchester City, har vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brentford vs Manchester City Indbyrdes opgør

Før mandagens kamp, hvor der har været 4 møder mellem Brentford og Manchester City , har Brentford vundet to kampe , mens Manchester City har formået at vinde to gange . I hver af disse 4 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.8 mål . Brentford har i gennemsnit scoret 0.8 mål pr. kamp , mens Manchester City i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Brentford hjem med en sejr på 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 28/05/2023, 16:30 på Gtech Community Stadium.

Brentford – Manchester City Odds på Over/Under

I Brentford’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.4 mål pr. kamp . Imens er der i de kampe, som Manchester City har spillet, blevet scoret 3.9 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.20 indkasserede mål pr. kamp , og Pep Guardiolas trup har et gennemsnit på 2.30 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp.

Brentford – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Brentford’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Manchester City er det samme gældende for 80% af deres kampe. Brentfords seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U. d. 9/12/2023. Manchester Citys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-1 d. 6/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på mandag er 56.82%.Et gennemsnitligt odds på 1.97 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den mandag er 50.76%.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Manchester City live stream?


Kampen Brentford mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brentford og Manchester City?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.40.

Hvordan er Brentford’s form i Premier League op til kampen?


Brentford har 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.