18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Manchester City Live Stream

SE FODBOLD*

Brentford møder Manchester City i runde 38 af Premier League søndag d. 28/05/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Gtech Community Stadium.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Brentford – Manchester City Live Stream?

Efter en sejr over Tottenham på 3-1, ligger Brentford lige nu på en 9. plads i Premier League tabellen, mens Manchester City rangerer som nr. 1 efter at have spillet uafgjort mod Brighton 1-1 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Manchester City se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

Brentford – Manchester City Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brentford en 25.58% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.91, mens Manchester City har en 54.05% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.85. Dette betyder at Manchester City er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.92 med en sandsynlighed på 25.51%.

Brentford vs Manchester City Statistikker og Analyse

Brentford vandt holdets seneste kamp.Tottenham var modstanderne for Thomas Frank’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1.Mod Tottenham, havde Brentford en boldbesiddelse på 39%.I deres seneste kamp, havde Brentford 11 skud i angreb og 22 skud tilladt imod sig.Imens spillede Manchester City uafgjort i deres sidste kamp.Pep Guardiola’s hold var oppe mod Brighton.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.I deres kamp mod Brighton, havde Manchester City 62% af bolden.Ser man på skud på mål, havde Manchester City de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 18 skud tilladt mod eget mål.

Brentford vs Manchester City Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har Brentford vundet i 4 , med scoring i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 9 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Brentford vundet 8 point i deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium.Imens har Manchester City samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Brentford vs Manchester City Indbyrdes opgør

I deres seneste 3 opgør mod hinanden, har Brentford en historik på én sejr , hvor Manchester City har vundet to kampe . Deres seneste 3 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.0 mål pr. kamp , hvor Brentford i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp , og Manchester City havde et gennemsnit på 1.3 mål pr. kamp.Sidste gang de spillede, vandt Brentford kampen med 2-1.Kampen blev spillet lørdag d. 12/11/2022, 14:30 på Etihad Stadium.

Brentford – Manchester City Odds på Over/Under

Brentford har i gennemsnit scoret 2.6 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe. Imens er der i de kampe, som Manchester City har spillet, blevet scoret 3.4 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Thomas Frank’s hold scoret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.20 mål i hver kamp . Thomas Frank’s hold har i gennemsnit scoret 2.70 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.70 mål pr. kamp.

Brentford – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Brentford’s seneste 10 Premier League kampe , mens Manchester City har set det samme ske i 70% af deres kampe.Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 6/05/2023 var den seneste kamp, som Brentford endte uden at score et mål.Manchester Citys nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-1 d. 5/02/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.57 er der en sandsynlighed på 63.69% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.28, er der en sandsynlighed på 43.86% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Manchester City live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brentford og Manchester City?
Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?
Brentford seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester City i Premier League?
Manchester City seneste 10 kampe er endt med 9 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.

Seneste optakter fra Premier League

Live Stream Fodbold » Brentford – Manchester City Live Stream