18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brentford – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Runde 19 i Premier League byder på Brentford mod Wolverhampton, som mødes på onsdag. Kampen spilles d. 27/12/2023 kl. 20:30 på Brentfords hjemmebane: Gtech Community Stadium.

Hvor kan man se Brentford – Wolverhampton Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brentford lige nu på en 14. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Aston Villa med resultatet 1-2 i sidste kamp . På den anden side, Wolverhampton kunne notere en 2-1 sejr mod Chelsea, og de ligger lige nu på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Brentford vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brentford mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: Gtech Community Stadium
  • Dato: 27/12/2023
  • Kick off: kl. 20:30
  • TV Kanal: Se Brentford – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Brentford – Wolverhampton Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brentford er favoritter i dette kommende opgør. Brentford er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.93, så der er 51.81% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Wolverhamptons gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 3.91, hvilket betyder, at der er 25.58% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.53, eller 28.33%.

Brentford mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Brentford et nederlag og fik ingen point. Thomas Frank’s hold spillede mod Aston Villa. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Aston Villa viser at Brentford havde 32% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Brentford i seneste kamp 4 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Thomas Frank’ hold 14 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Wolverhampton fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Gary O’Neil’s hold Chelsea. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. Da de mødte Chelsea, havde Wolverhampton 31% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Wolverhampton i alt 14 skud, mens de tillod 15 skud imod sig.

Brentford vs Wolverhampton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Brentford formået at sikre 4 sejre , og har scoret i 7 kampe . Wolverhampton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Gtech Community Stadium, har Brentford nu vundet i alt 9 point. Deres modstander, Wolverhampton, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brentford vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har værterne været sejrsrige 3 gange , mens Wolverhampton har en historik der tæller 5 sejre , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.4 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 1.1 mål pr. kamp er gået til Brentford , og Wolverhampton har snittet 1.3 pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Brentford kampen med 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 15/04/2023, 15:00 på Molineux Stadium.

Brentford – Wolverhampton Odds på Over/Under

Brentford har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Wolverhampton har et gennemsnit på 3.0 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Thomas Frank’s trup formået at score 1.40 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp , og Gary O’Neil’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Brentford – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Brentford’s seneste 10 Premier League kampe , mens Wolverhampton har set det samme ske i 80% af deres kampe. Brentfords seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Sheffield U. d. 9/12/2023. Den seneste gang Wolverhampton missede chancen for at score i en kamp var d. 17/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. Med et gennemsnitligt odds på 1.77 er der 56.50% chance for at begge hold scorer i kampen på onsdag.Med et gennemsnitligt odds på 1.95, er der 51.28% chance for at ingen af holdene scorer i kampen onsdag.

FAQ

Hvor kan man se Brentford – Wolverhampton live stream?


Kampen Brentford mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brentford og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brentford favoritter med odds 1.93 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?


Wolverhampton har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.