18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Runde 4 i Premier League byder på Brighton mod Newcastle, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 2/09/2023 kl. 18:30 på Brightons hjemmebane: The American Express Community Stadium.

Hvor kan man se Brighton – Newcastle Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til West Ham på 1-3 i sidste runde, ligger Brighton lige nu nr. 6 i Premier League . Newcastle tabte deres seneste kamp mod Liverpool med 1-2, og de ligger lige nu nr. 13 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 2/09/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Brighton – Newcastle live stream på ViaPlay

Brighton – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Brighton givet 38.91% chance for at vinde kampen med et odds på 2.57, mod Newcastle, som kun har 40.16% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.49. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.78 eller 26.46%.

Brighton mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Brighton tabte holdets seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold stod overfor West Ham i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-3. Da de mødte West Ham, havde Brighton 82% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brighton de følgende statistikker: 25 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål. I deres seneste kamp forlod Newcastle banen med et nederlag. I den kamp, mødte Eddie Howe’s hold Liverpool. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. I deres kamp mod Liverpool havde Newcastle følgende boldbesiddelse : 57%. I forhold til skud på mål, havde Newcastle i alt 23 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 9 skud imod sig.

Brighton vs Newcastle Form

Efter 3 kampe i Premier League , har værterne to sejre , efter at have scoret i alle disse kampe . Newcastle har én sejr , mens de har scoret i to af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Brighton nu vundet 3 point i deres seneste fem spillede kampe på The American Express Community Stadium. I mellemtiden har Newcastle ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brighton vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Brighton opnået 3 sejre , mens Newcastle har formået at vinde to gange , med 5 uafgjorte i alt. I gennemsnit er der blevet scoret 1.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.1 mål pr. kamp er gået til Brighton , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Newcastle på 1-2.

Brighton – Newcastle Odds på Over/Under

Gennem de seneste 3 Premier League kampe, som Brighton har spillet, er der blevet scoret 4.7 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Newcastle’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Roberto De Zerbi’s hold et gennemsnit på 3.00 scorede mål og 1.67 indkasserede mål pr. kamp , og Eddie Howe’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.33 i hver af deres tidligere kampe.

Brighton – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 3 Premier League kampe for Brighton, formåede begge hold at score i alle kampene , og for Newcastle er det samme gældende for to tredjedele af deres kampe. Newcastles nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City på 0-1 d. 19/08/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.43 er der 69.93% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.66, er der 37.59% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Newcastle live stream?


Kampen Brighton mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brighton og Newcastle har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Newcastle favoritter med odds 2.49 for at vinde.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 2 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 3 kampe.