18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Brighton og Sheffield U. mødes søndag d. 12/11/2023, i runde 12 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på The American Express Community Stadium .

Hvor kan man se Brighton – Sheffield U. Live Stream?

Brighton går ind til dette opgør med en 7. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Everton . Sheffield U. formåede at få skovlen under Wolverhampton, da de besejrede dem med 2-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 20. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 12/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brighton – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Brighton – Sheffield U. Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brighton er favoritter i dette kommende opgør. Brighton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.23, så der er 81.30% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Sheffield U.s gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 11.38, hvilket betyder, at der er 8.79% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 6.54, eller 15.29%.

Brighton mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

Brighton spillede uafgjort i deres seneste opgør. Everton var modstanderne for Roberto De Zerbi’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Da de mødte Everton, havde Brighton 80% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Brighton i alt 7 skud, mens de tillod 10 skud imod sig. Imens vandt Sheffield U. deres seneste kamp. Paul Heckingbottom’s hold spillede mod Wolverhampton. Det endelige resultat for den kamp var 2-1. Da de mødte Wolverhampton, havde Sheffield U. 38% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Sheffield U. i alt 11 skud, mens de tillod 10 skud imod sig.

Brighton vs Sheffield U. Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Brighton formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i alle kampe . Gæsterne har formået at sikre én sejr , og har scoret i 7 kampe. I deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium, har Brighton nu vundet i alt 8 point. Imens har Sheffield U. ikke samlet nogen point sammen i deres seneste fem opgør væk fra hjemmebanen.

Brighton vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Brighton formået at vinde én gang , hvorimod Sheffield U. har opnået 6 sejre , og der har været 3 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.5 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Sheffield U. på 0-1. Kampen blev spillet lørdag d. 24/04/2021, 20:00 på Bramall Lane.

Brighton – Sheffield U. Odds på Over/Under

Brighton har i gennemsnit scoret 3.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , hvorimod Sheffield U. har et gennemsnit på 3.8 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Roberto De Zerbi’s trup scoret 2.00 mål og indkasseret 1.90 pr. kamp , og Paul Heckingbottoms trup har et gennemsnit på 0.90 scorede mål og 2.90 indkasserede mål pr. kamp.

Brighton – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Brighton, formåede begge hold at score i alle kampene , mens Sheffield U. har set det samme ske i 70% af deres kampe. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-5 d. 28/10/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.81, kan vi se at der er 55.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.90, kan vi se at der er 52.63% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Sheffield U. live stream?


Kampen Brighton mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brighton og Sheffield U. har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 1.23 for at vinde.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.