18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – West Ham Live Stream

Last Updated on

Brighton møder West Ham i runde 3 af Premier League lørdag d. 26/08/2023, kl. 18:30 på deres hjemmebane The American Express Community Stadium.

Hvor kan man se Brighton – West Ham Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 1. plads efter en 4-1 sejr over Wolverhampton . På den anden side, West Ham kunne notere en 3-1 sejr mod Chelsea, og de ligger lige nu på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs West Ham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod West Ham direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 26/08/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Brighton – West Ham live stream på ViaPlay

Brighton – West Ham Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Brighton givet 66.23% chance for at vinde kampen med et odds på 1.51, mod West Ham, som kun har 17.57% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 5.69. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 4.61 eller 21.69%.

Brighton mod West Ham – Statistikker og Analyse

Brighton vandt deres seneste kamp. Roberto De Zerbi’s hold mødte Wolverhampton. Efter 90 minutter var resultatet 4-1. Da de mødte Wolverhampton, havde Brighton 57% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Brighton i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig. I deres seneste kamp kom West Ham fra banen med en sejr. David Moyes’s hold var oppe mod Chelsea. Det endelige resultat for den kamp var 3-1. Statistikker mod Chelsea viser at West Ham havde 23% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde West Ham i alt 11 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.

Brighton vs West Ham Form

Efter deres første 2 kampe , har Brighton formået at sikre to sejre , med scoring i to kampe . West Ham har én sejr , efter at have scoret i to af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brighton i deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium vundet 3 point. Imens har West Ham samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

Brighton vs West Ham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brighton og West Ham , har værterne været sejrsrige 4 gange , og lørdagens gæster har endnu ikke sikret en eneste sejr , med 6 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 3.1 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . Brighton har snittet 2.0 mål i hver kamp , og West Ham havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Brighton med 4-0. Kampen blev spillet lørdag d. 4/03/2023, 17:00 på The American Express Community Stadium.

Brighton – West Ham Odds på Over/Under

Brighton har i gennemsnit scoret 5.0 mål i hver af deres seneste 2 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som West Ham har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Roberto De Zerbi’s hold scoret et gennemsnit på 4.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.00 mål i hver kamp , og David Moyes’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.00 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

Brighton – West Ham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i alle af kampe både for værterne, Brighton, og gæsterne, West Ham. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.61, kan vi se at der er 62.11% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.21, kan vi se at der er 45.25% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – West Ham live stream?


Kampen Brighton mod West Ham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Brighton og West Ham?


Brighton er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.51.

Hvordan er Brighton’s form i Premier League op til kampen?


Brighton har 2 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 1 sejr, 0 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 2 kampe.