18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brighton – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Premier League skal vi se Brighton byde Wolverhampton velkommen på deres hjemmebane, The American Express Community Stadium, mandag d. 22/01/2024, kl. 20:45.

Hvor kan man se Brighton – Wolverhampton Live Stream?

Brighton går ind til dette opgør med en 8. plads efter at have spillet uafgjort 0-0 mod West Ham . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Wolverhampton sikrede sig en sejr over Everton med 3-0, hvilket placerer dem på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Brighton vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brighton mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: The American Express Community Stadium
  • Dato: 22/01/2024
  • Kick off: kl. 20:45
  • TV Kanal: Se Brighton – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Brighton – Wolverhampton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at Brighton har 61.73% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Wolverhamptons chance for at vinde 20.37%, med et gennemsnitligt odds på 4.91. Dette viser at Brighton ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.22, er der 23.70% chance for at kampen ender uafgjort.

Brighton mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Brighton’s seneste kamp så dem spille uafgjort. West Ham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. Mod West Ham, havde Brighton en boldbesiddelse på 68%. Kigger man på skud på mål, havde Brighton i seneste kamp 22 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Roberto De Zerbi’ hold 6 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Wolverhampton fra banen med en sejr. Everton var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 3-0. I deres kamp mod Everton havde Wolverhampton følgende boldbesiddelse : 53%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Wolverhampton i alt 11 skud, mens de tillod 8 skud imod sig.

Brighton vs Wolverhampton Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har værterne fejret 3 sejre , med mål scoret i 8 kampe . Gæsterne har formået at sikre 5 sejre , og har scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Brighton vundet 9 point i deres seneste fem kampe på The American Express Community Stadium. Deres modstander, Wolverhampton, har vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brighton vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Brighton og Wolverhampton , har Brighton en historik på 4 sejre , mens Wolverhampton har en historik der tæller to sejre , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.3 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Brighton i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp , og Wolverhampton har scoret 1.1 pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Brighton kampen med 4-1. Kampen blev spillet lørdag d. 19/08/2023, 15:00 på Molineux Stadium.

Brighton – Wolverhampton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Brightons Premier League opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Wolverhampton’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Roberto De Zerbi’s hold scoret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.40 mål i hver kamp , og Gary O’Neils trup har et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Brighton – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Brighton, formåede begge hold at score i 80% af kampene , mens Wolverhampton har set det samme ske i 70% af deres kampe. Brightons seneste kamp uden et scoret mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 2/01/2024. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Wolverhampton endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Brighton – Wolverhampton live stream?


Kampen Brighton mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brighton og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Brighton favoritter med odds 1.62 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brighton i Premier League?


Brighton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 2 nederlag, og 5 uafgjorte.

Hvordan er Wolverhampton’s form i Premier League op til kampen?


Wolverhampton har 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.