18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – Lyngby Live Stream

SE FODBOLD*

Brøndby IF møder Lyngby i runde 4 af Superligaen søndag d. 13/08/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Broendby Stadion.

Hvor kan man se Brøndby IF – Lyngby Live Stream?

Efter et nederlag til FC Nordsjælland på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Brøndby IF lige nu på 8. pladsen i Superligaen. På den anden side, Lyngby kunne notere en 4-1 sejr mod FC Midtjylland, og de ligger lige nu på en 5. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod Lyngby direkte via live stream.

Brøndby IF – Lyngby Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Brøndby IF en 56.50% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.77, mens Lyngby har en 24.57% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.07. Dette betyder at Brøndby IF er den samlede favorit til at vinde kampen.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.71 med en sandsynlighed på 26.95%.

Brøndby IF mod Lyngby – Statistikker og Analyse

Brøndby IFs seneste så dem indkassere et nederlag.FC Nordsjælland var modstanderne for Jesper Sørensen’s hold.Kampen endte med et resultat på 1-3.Da de mødte FC Nordsjælland, havde Brøndby IF 46% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Brøndby IF i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 15 skud imod sig.Imens vandt Lyngby deres seneste kamp.Freyr Alexandersson’s hold var oppe mod FC Midtjylland.Det endelige resultat for den kamp var 4-1.Statistikker mod FC Midtjylland viser at Lyngby havde 63% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Lyngby de følgende statistikker: 14 skud i angreb og 8 skud tilladt mod eget mål.

Brøndby IF vs Lyngby Form

Efter 3 kampe i Superligaen, har værterne én sejr , med mål scoret i alle kampe . Lyngby har fejret én sejr , med mål scoret i alle kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Brøndby IF i deres seneste fem kampe på Broendby Stadion ikke vundet nogen point.Gæsterne har vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brøndby IF vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har værterne været sejrsrige 7 gange , hvor Lyngby har vundet to kampe . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål . Brøndby IF har snittet 2.5 mål i hver kamp , og Lyngby har scoret 1.2 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Lyngby på 0-1.Kampen blev spillet søndag d. 5/03/2023, 17:00 på Lyngby Stadion.

Brøndby IF – Lyngby Odds på Over/Under

Gennem de seneste 3 Superligaen kampe, som Brøndby IF har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit, mens der i gennemsnit er blevet scoret 4.0 mål i Lyngby’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Jesper Sørensen’s trup formået at score 1.33 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp , mens Freyr Alexandersson’s trup har formået at notere 2.33 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.67 mål pr. kamp.

Brøndby IF – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i alle af 3 kampe, som Brøndby IF og Lyngby har spillet indtil nu.Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.15, er der en sandsynlighed på 46.51% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – Lyngby live stream?

Kampen Brøndby IF mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brøndby IF og Lyngby har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 1.77 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?

Brøndby IF seneste 3 kampe er endt med 1 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?

Lyngby har 1 sejr, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 3 kampe.