18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brøndby IF – OB Live Stream

SE FODBOLD*

Brøndby IF og OB mødes søndag d. 30/07/2023, i runde 2 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 18:00 på Broendby Stadion .

Hvor kan man se Brøndby IF – OB Live Stream?

Brøndby IF indtager lige nu 2. pladsen i Superligaen tabellen efter en 2-1 sejr over Silkeborg IF i deres seneste kamp, hvorimod OB spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Randers FC med 2-2 og nu er placeret som nr. 7.Læs vores optakt til kampen mellem Brøndby IF vs OB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Brøndby IF mod OB direkte via live stream.

Brøndby IF – OB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.87 fortæller os, at Brøndby IF har 53.48% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er OBs chance for at vinde 26.88%, med et gennemsnitligt odds på 3.72. Dette viser at Brøndby IF ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.61, er der 27.70% chance for at kampen ender uafgjort.

Brøndby IF mod OB – Statistikker og Analyse

Brøndby IF vandt holdets seneste kamp.Jesper Sørensen’s hold mødte Silkeborg IF.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 2-1.Da de mødte Silkeborg IF, havde Brøndby IF 51% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Brøndby IF i alt 10 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 23 skud imod sig.Imens spillede OB uafgjort i deres seneste kamp.I den kamp, mødte Andreas Alm’s hold Randers FC.Kampen endte med en stilling på 2-2.I deres kamp mod Randers FC havde OB følgende boldbesiddelse : 54%.Hvis vi ser på skud på mål, havde OB i alt 19 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Brøndby IF vs OB Form

Ud af 1 spillede kampe indtil videre i Superligaen, har Brøndby IF formået at sikre én sejr med mål scoret i én enkelt kamp . OB har en statistik på 0 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i én af disse kampe.Ser man på formen hjemme og ude, har Brøndby IF nu nul point i deres seneste fem spillede kampe på Broendby Stadion.Deres modstander, OB, har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udebane.

Brøndby IF vs OB Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Brøndby IF og OB, har Brøndby IF opnået 7 sejre , mens OB endnu ikke har formået at sikre en sejr . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.1 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 2.2 mål pr. kamp er gået til Brøndby IF , mens OB i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet søndag d. 6/11/2022, 19:10 på Nature Energy Park.

Brøndby IF – OB Odds på Over/Under

Brøndby IF har i gennemsnit scoret 3.0 mål i hver af deres seneste 1 Superligaen kampe. På den anden side, har OB’s kampe haft et gennemsnit på 4.0 mål.

Brøndby IF – OB Odds på Begge Hold Scorer

Det gennemsnitlige odds på 1.56 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 64.10%.Et gennemsnitligt odds på 2.26 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 44.25%.

FAQ

Hvor kan man se Brøndby IF – OB live stream?

Kampen Brøndby IF mod OB kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brøndby IF og OB har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Brøndby IF favoritter med odds 1.87 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Brøndby IF i Superligaen?

Brøndby IF seneste kamp er endt med 1 sejre, 0 nederlag, og 0 uafgjorte.