18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

,
Fodbold Live Stream

I runde 9 af Allsvenskan skal vi se Brommapojkarna byde Varbergs BoIS FC velkommen på deres hjemmebane, Grimsta IP, søndag d. 21/05/2023, kl. 15:00.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.


Hvor kan man se Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Forud for kampen, ligger Brommapojkarna nr. 5 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Kalmar FF 3-1 i sidste , hvorimod Varbergs BoIS FC har indtaget 16. pladsen efter et nederlag til IFK Norrköping på 1-3. Læs vores optakt til kampen mellem Brommapojkarna vs Varbergs BoIS FC se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Grimsta IP
  • Dato: 21/05/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at Brommapojkarna har 56.82% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Varbergs BoIS FCs chance for at vinde 23.36%, med et gennemsnitligt odds på 4.28. Dette viser at Brommapojkarna ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.60, er der 27.78% chance for at kampen ender uafgjort.

Brommapojkarna vs Varbergs BoIS FC Statistikker og Analyse

Brommapojkarna vandt deres seneste opgør. Kalmar FF var deres seneste modstander. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-1. Da de mødte Kalmar FF, havde Brommapojkarna 38% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Brommapojkarna de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. Imens tabte Varbergs BoIS FC deres seneste kamp. søndag gæster var oppe mod IFK Norrköping. Det endelige resultat for den kamp var 1-3. I deres kamp mod IFK Norrköping havde Varbergs BoIS FC følgende boldbesiddelse : 52%. I forhold til skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 8 skud imod sig.

Brommapojkarna vs Varbergs BoIS FC Form

Efter 8 kampe i Allsvenskan , har Brommapojkarna formået at sikre 4 sejre , med mål scoret i 6 kampe . Gæsterne har formået at sikre 0 sejre , og har scoret i 4 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Brommapojkarna nu vundet 4 point i deres seneste fem spillede kampe på Grimsta IP. Imens har Varbergs BoIS FC samlet ét point i deres seneste fem kampe væk deres egen hjemmebane.

Brommapojkarna vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 9 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Brommapojkarna vundet to kampe , og gæsterne har været sejrsrige i ét tilfælde , og der har været 6 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 9 indbyrdes kampe . 1.6 mål pr. kamp er gået til Brommapojkarna , og Varbergs BoIS FC har scoret 1.1 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1.

Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 8 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Brommapojkarnas Allsvenskan opgør . På den anden side, har Varbergs BoIS FC’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse opgør, har Olof Mellberg’s trup formået at score 1.25 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.38 mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 0.63 scorede mål og 2.13 indkasserede mål pr. kamp.

Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 38% af Brommapojkarna’s seneste 8 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret . Varbergs BoIS FC’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den sidste gang Brommapojkarna missede en chance for at score i en kamp var d. 8/05/2023, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Göteborg. Et nederlag på 0-6 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 4/05/2023 var den seneste kamp, som Varbergs BoIS FC endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 56.82%.Et gennemsnitligt odds på 1.94 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 51.55%.

FAQ

Hvor kan man se Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Brommapojkarna og Varbergs BoIS FC har størst chance for at vinde?
I denne kamp er Brommapojkarna favoritter med odds 1.76 for at vinde.

Hvordan er Brommapojkarna’s form i Allsvenskan op til kampen?
Brommapojkarna har 4 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 8 kampe.

Hvordan er Varbergs BoIS FC’s form i Allsvenskan op til kampen?
Varbergs BoIS FC har 0 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 8 kampe.

Seneste optakter fra Allsvenskan

Live Stream Fodbold » Brommapojkarna – Varbergs BoIS FC Live Stream