18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

Burnley og Aston Villa mødes søndag d. 27/08/2023, i runde 3 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Turf Moor .

Hvor kan man se Burnley – Aston Villa Live Stream?

Forud for kampen, ligger Burnley lige nu på en 18. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod Manchester City med resultatet 0-3 i sidste kamp . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Aston Villa sikrede sig en sejr over Everton med 4-0, hvilket placerer dem på en 9. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 27/08/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Aston Villa live stream på ViaPlay

Burnley – Aston Villa Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Aston Villa er favoritter i dette kommende opgør. Burnley er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.36, så der er 29.76% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Aston Villas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.13, hvilket betyder, at der er 46.95% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.51, eller 28.49%.

Burnley mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Burnley tabte deres seneste opgør. Manchester City var modstanderne for Vincent Kompany’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-3. Mod Manchester City, havde Burnley 30% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Burnley i seneste kamp 6 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Vincent Kompany’ hold 17 skud imod sig. Imens sikrede Aston Villa sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Unai Emery’s hold Everton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-0. I deres kamp mod Everton, havde Aston Villa 63% af bolden. I deres seneste kamp, blev 13 skud sendt afsted i angrebet, mens 9 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Burnley vs Aston Villa Form

Efter deres første 1 kampe , har værterne 0 sejre , med mål scoret i 0 kampe . Aston Villa har en statistik på én sejr i deres navn , efter at have scoret i to af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på Turf Moor. Når det gælder gæsterne, har de ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Burnley vs Aston Villa Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Burnley vundet to kampe , hvorimod Aston Villa har opnået 3 sejre , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.0 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Burnley har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , og Aston Villa havde et gennemsnit på 1.7 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet torsdag d. 19/05/2022, 21:00 på Villa Park.

Burnley – Aston Villa Odds på Over/Under

I Burnley’s seneste 1 Premier League kampe, har holdet ikke været i stand til at score et mål . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 5.0 mål i Aston Villa’s opgør. I disse kampe, har Vincent Kompany’s trup scoret 0.00 mål og indkasseret 3.00 pr. kamp . Vincent Kompany’s hold har i gennemsnit scoret 2.50 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.50 mål pr. kamp.

Burnley – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Ingen af Burnley’s sidste 1 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede . Aston Villa’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 11/08/2023 var den seneste kamp, som Burnley endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.66 er der 60.24% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.11, er der 47.39% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Aston Villa live stream?


Kampen Burnley mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Burnley og Aston Villa har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Aston Villa favoritter med odds 2.13 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste kamp er endt med 0 sejre, 1 nederlag, og 0 uafgjorte.

Hvordan er Aston Villa’s form i Premier League op til kampen?


Aston Villa har 1 sejr, 1 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 2 kampe.