18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Fulham Live Stream

Last Updated on

Runde 23 i Premier League byder på Burnley mod Fulham, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 3/02/2024 kl. 16:00 på Burnleys hjemmebane: Turf Moor.

Hvor kan man se Burnley – Fulham Live Stream?

Burnley spillede uafgjort 1-1 mod Luton i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 19 i Premier League tabellen før deres næste kamp , mens Fulham rangerer som nr. 12 efter at have spillet uafgjort mod Everton 0-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Fulham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Fulham direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 3/02/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Fulham live stream på ViaPlay

Burnley – Fulham Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Burnley givet 34.13% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.93. Fulham har derimod 42.02% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.38. Disse odds gør Fulham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.59% med et odds på 3.38.

Burnley mod Fulham – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Burnley 1 point fra en uafgjort. Luton var modstanderne for Vincent Kompany’s hold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Da de mødte Luton, havde Burnley 37% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 13 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig. Imens spillede Fulham uafgjort i deres sidste kamp. Marco Silva’s hold spillede mod Everton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-0. I deres kamp mod Everton, havde Fulham 70% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Fulham de følgende statistikker: 26 skud i angreb og 19 skud tilladt mod eget mål.

Burnley vs Fulham Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Burnley formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 7 af dem . Fulham har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley i deres seneste fem kampe på Turf Moor vundet 4 point. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Burnley vs Fulham Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Burnley og Fulham , har værterne været sejrsrige 6 gange , og gæsterne har været sejrsrige to gange . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 3.2 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.8 mål pr. kamp er gået til Burnley , og Fulham havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Burnley. Kampen blev spillet lørdag d. 23/12/2023, 16:00 på Craven Cottage.

Burnley – Fulham Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Burnley har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.4 mål i Fulham’s kampe. Ser man på disse opgør, har Vincent Kompany’s hold formået at score et gennemsnit på 1.30 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe , og Marco Silva’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe.

Burnley – Fulham Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Burnley’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Fulham er det samme gældende for 30% af deres kampe. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 26/12/2023 var den seneste kamp, som Burnley endte uden at score et mål. Fulhams seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 30/01/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller, at der er en sandsynlighed på 59.52% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.07 siger at der er en sandsynlighed på 48.31% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Fulham live stream?


Kampen Burnley mod Fulham kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Burnley og Fulham?


Fulham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.38.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 6 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Fulham’s form i Premier League op til kampen?


Fulham har 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.