18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Luton Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Premier League skal vi se Burnley byde Luton velkommen på deres hjemmebane, Turf Moor, fredag d. 12/01/2024, kl. 20:45.

Hvor kan man se Burnley – Luton Live Stream?

Burnley tabte deres seneste kamp med 2-3 mod Aston Villa, og de ligger nu nr. 19i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Luton indkasserede et nederlag mod Chelsea på 2-3, og de ligger inden denne uges kamp nr. 18. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Luton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Luton direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 12/01/2024
  • Kick off: kl. 20:45
  • TV Kanal: Se Burnley – Luton live stream på ViaPlay

Burnley – Luton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Burnley givet 51.55% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.94. Luton har derimod 26.11% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.83. Disse odds gør Burnley til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.17% med et odds på 3.55.

Burnley mod Luton – Statistikker og Analyse

Burnley tabte deres seneste opgør. Vincent Kompany’s hold spillede mod Aston Villa. Efter 90 minutter var resultatet 2-3. Mod Aston Villa, havde Burnley 35% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Burnley i seneste kamp 9 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Vincent Kompany’ hold 19 skud imod sig. Imens tabte Luton deres sidste kamp. Chelsea var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-3. Da de mødte Chelsea, havde Luton 52% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Luton de følgende statistikker: 15 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Burnley vs Luton Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne to sejre , og har scoret i 6 kampe . På samme tid har Luton vundet 3 gange , efter at have scoret i 9 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley i deres seneste fem kampe på Turf Moor vundet 3 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Burnley vs Luton Indbyrdes opgør

Burnley og Luton har i alt spillet 8 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Burnley opnået 4 sejre , mens Luton har en historik der tæller én sejr . Der har også været 3 uafgjorte. Deres seneste 8 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.1 mål pr. kamp . Burnley har i gennemsnit scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Luton i gennemsnit har scoret 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Burnley med 2-1. Kampen blev spillet tirsdag d. 3/10/2023, 19:30 på Kenilworth Road.

Burnley – Luton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Burnley har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.5 mål i Luton’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Vincent Kompany’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og Rob Edwards’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Burnley – Luton Odds på Begge Hold Scorer

40% af Burnley’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens det samme er gældende for 80% af Luton’s kampe. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 26/12/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023 var den seneste kamp, som Luton endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.76 er der 56.82% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 1.97, er der 50.76% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Luton live stream?


Kampen Burnley mod Luton kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Burnley og Luton?


Burnley er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.94.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 7 nederlag, og 1 uafgjorte.

Hvordan er Luton’s form i Premier League op til kampen?


Luton har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.