18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

Runde 14 i Premier League byder på Burnley mod Sheffield U., som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 2/12/2023 kl. 16:00 på Burnleys hjemmebane: Turf Moor.

Hvor kan man se Burnley – Sheffield U. Live Stream?

Forud for kampen, ligger Burnley lige nu på en 20. plads i Premier League tabellen efter et nederlag mod West Ham med resultatet 1-2 i sidste kamp . På den anden side, Sheffield U. tabte mod Bournemouth med 1-3, så de ligger lige nu på 18. pladsen. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 2/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Burnley – Sheffield U. Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Burnley givet 54.05% chance for at vinde kampen med et odds på 1.85, mod Sheffield U., som kun har 23.81% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.20. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.60 eller 27.78%.

Burnley mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Burnley et nederlag og fik ingen point. Vincent Kompany’s hold stod overfor West Ham i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Da de mødte West Ham, havde Burnley 50% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Burnley de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 11 skud tilladt mod eget mål. Imens fik Sheffield U. nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte Paul Heckingbottom’s hold Bournemouth. Efter 90 minutter, var resultatet 1-3. Mod Bournemouth, havde Sheffield U. en boldbesiddelse på 45%. I forhold til skud på mål, havde Sheffield U. i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 24 skud imod sig.

Burnley vs Sheffield U. Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne én sejr , mens de har scoret i 6 af dem . Sheffield U. har en statistik på én sejr i deres navn , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Burnley i deres seneste fem kampe på Turf Moor ikke vundet nogen point. I mellemtiden har Sheffield U. vundet ét point i deres seneste fem kampe på udebane.

Burnley vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige 5 gange , hvor Sheffield U. har vundet 3 kampe . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 3.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Burnley i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og Sheffield U. havde et gennemsnit på 1.7 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 2-0 til Burnley. Kampen blev spillet mandag d. 10/04/2023, 20:00 på Turf Moor.

Burnley – Sheffield U. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Burnley har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Sheffield U. har spillet, blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har Vincent Kompany’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 2.10 indkasserede mål pr. kamp , mens Paul Heckingbottom’s trup har formået at notere 0.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.90 mål pr. kamp.

Burnley – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Burnley, formåede begge hold at score i 60% af kampene , og Sheffield U. har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace d. 4/11/2023. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-5 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal d. 28/10/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.79 fortæller, at der er en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 1.94 siger at der er en sandsynlighed på 51.55% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Sheffield U. live stream?


Kampen Burnley mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Burnley og Sheffield U.?


Burnley er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.85.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 8 nederlag, og 1 uafgjorte.