18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Burnley – Tottenham Live Stream

Last Updated on

Burnley og Tottenham mødes lørdag d. 2/09/2023, i runde 4 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Turf Moor .

Hvor kan man se Burnley – Tottenham Live Stream?

Efter et nederlag til Aston Villa på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Burnley lige nu på 18. pladsen i Premier League , hvorimod Tottenham lige nu ligger på en 3. plads efter deres nederlag mod Bournemouth på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Burnley vs Tottenham, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Burnley mod Tottenham direkte via live stream.
  • Stadion: Turf Moor
  • Dato: 2/09/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Burnley – Tottenham live stream på ViaPlay

Burnley – Tottenham Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Burnley en 26.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.81, mens Tottenham har en 53.76% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.86. Dette betyder at Tottenham er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.92 med en sandsynlighed på 25.51%.

Burnley mod Tottenham – Statistikker og Analyse

Burnley tabte deres seneste kamp. Vincent Kompany’s hold stod overfor Aston Villa i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Mod Aston Villa, havde Burnley en boldbesiddelse på 57%. I forhold til skud på mål, havde Burnley i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 14 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Tottenham fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Ange Postecoglou’s hold overfor Bournemouth. Kampen endte med en stilling på 2-0. Mod Bournemouth, havde Tottenham en boldbesiddelse på 55%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Tottenham i alt 17 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Burnley vs Tottenham Form

Efter deres første 2 kampe , har værterne 0 sejre , mens de har scoret i bare én af dem . Tottenham har fejret to sejre , efter at have scoret i alle disse kampe. I deres seneste fem kampe på Turf Moor, har Burnley ikke vundet nogen point. I mellemtiden har Tottenham vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Burnley vs Tottenham Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Burnley vundet to kampe , hvor Tottenham har vundet 6 kampe . Der har også været 2 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 2.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Burnley har snittet 0.5 mål i hver kamp , og Tottenham har scoret 1.8 pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Tottenham på 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 15/05/2022, 13:00 på Tottenham Hotspur Stadium.

Burnley – Tottenham Odds på Over/Under

I Burnley’s seneste 2 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål pr. kamp . På den anden side, har Tottenham’s kampe haft et gennemsnit på 2.7 mål. Når det gælder disse opgør, har Vincent Kompany’s hold et gennemsnit på 0.50 scorede mål og 3.00 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Ange Postecoglous hold har scoret 2.00 mål og indkasseret 0.67 pr. kamp.

Burnley – Tottenham Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Burnley’s seneste 2 Premier League kampe , og Tottenham har haft det i en tredjedel af denne sæsons opgør. Burnleys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 11/08/2023. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.57, kan vi se at der er 63.69% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.29, kan vi se at der er 43.67% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Burnley – Tottenham live stream?


Kampen Burnley mod Tottenham kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Burnley og Tottenham har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Tottenham favoritter med odds 1.86 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Burnley i Premier League?


Burnley seneste 2 kampe er endt med 0 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 3 kampe er endt med 2 sejre, 0 nederlag, og 1 uafgjorte.